Kendte25. oktober 2016

Vi DØR af skræk! Kæmpe edderkop slæber rundt på mus

En skrækindjagende og forfærdelig video viser øjeblikket, hvor en gigantisk (og mindst ligeså ulækker) edderkop slæber rundt på en død mus. Se videoen lige her… hvis du tør
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14666160_10210975513650955_2235312530097188584_n.jpg
 Foto: Jason Womal/Facebook

Hvis dit værste mareridt har otte ben og rimer på sukkertop, så søg venligst væk nu.

For denne hårrejsende og skrækindjagende video viser øjeblikket, hvor en gigantisk (og mindst ligeså ulækker) edderkop slæber rundt på en død mus. Ad, ad, ad!

Du kan se den vamle video i bunden af denne artikel… hvis du naturligvis tør.

Vi kan dog glæde os en smule over, at videoen hverken er optaget i Valby eller Varde. Den stammer derimod fra Australien, hvor det lodne væsen – en edderkop af arten huntsman spider – bor.

Australske Jason Womal så frygten i øjnene og filmede øjeblikket, da den gigantiske edderkop – der holder til hos hans nabo i Coppabella i Queensland – baksede rundt med en død mus.

Filmen blev optaget en tidlig morgen, hvor den australske håndværker var på vej på arbejde. Han nåede dog ikke ud af døren, før at hans ”begejstrede” nabo spurgte, om han ville ”se noget vildt”, fortæller australske Jason Womal på sin Facebook-profil.

- Vi gik ind til ham, hvor han viste mig dette (edderkoppen, red.). En jagtedderkop, som forsøger at spise en mus.

Jason Womal lagde efterfølgende både video – og en række lækre billeder af kræet – på sin Facebook-profil. Mums!

Jason Womal forsikrer alle om, at edderkoppen ”heldigvis” stadig er i live. Naboen og Jason Womal kalder den nu ”Herbie”, de har adopteret det lodne væsen og fortæller, at den nu driver sin egen udryddelsesvirksomhed i det australske hjem. Herbie er naturlig begyndt at betale husleje.

Vi kan berolige dig med, at sådanne udyr (vist ikke) findes herhjemme. Vi kan dog ”glæde” dig med, at der findes over 500 arter af det lodne væsen i Danmark.

Sponsoreret indhold