Kendte30. januar 2016

Den vil du ikke møde i badet: Monster-edderkop stadig på fri fod

Kæmpe edderkop skræmte livet af engelsk mand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lewis-brown2.jpg

Det er ikke sådan en fætter, du har lyst til at møde, når du på bare tæer træder ind i din brusekabine.
Men det var netop, hvad der torsdag aften skete for husejeren Lewis Brown fra Berkshire i England. Han var ude på sit badeværelse for at vaske hænder, da han så nogle lange, lodne edderkoppeben stikke ud fra afløbet i brusekabinen. - Jeg var ret overbevist om, at det ikke var en rigtig edderkop, siger Brown til flere britiske medier. - Og da jeg gik lidt tættere på, blev jeg på grund af den voldsomme størrelse endnu mere overbevist om, at den var falsk, siger Brown.
Da hans kæreste kom hjem, sagde han til hende, at han havde fundet hendes falske edderkop i badeværelset.
https://imgix.seoghoer.dk/lewis_brown_1.jpg

Sådan så det ud, da Lewis Brown første gang fik øje på edderkoppen, da den var på vej op af afløbet i brusekabinen.

Men da hun benægtede, blev han klar over, at han havde et ægte monster-kryb i brusekabinen. Han lagde et billede af edderkoppen på Facebook for at få hjælp til at identificere arten, men det fik blot hans Facebook-venner til at skrige af rædsel. - En time senere var den kravlet op af afløbet og sad og stirrede på mig, siger Lewis Brown.
Til sidst tog han mod til sig og gik i krig med den kæmpe edderkop. - Jeg tog et stort håndklæde og kastede mig selv og håndklædet over edderkoppen. Om den blev kvast og døde ved jeg ikke, for jeg åbnede ikke håndklædet for at se efter. Jeg gik ud på gaden og fandt en offentlig skraldecontainer og smed håndklædet i. Det var et billigt offer, synes jeg, siger Lewis Brown. Og hvis den store edderkop overlevede, er den stadig løs på gaderne i Berskshire!

Sponsoreret indhold