Jysk natklub hyldes for GENIAL Valentins-video: Skal der fart på?

Foto: Bastian Bar & Natklub Odder/Facebook

Valentinsdag venter lige om hjørnet, og det er tid til at finde din mest romantiske side frem.

Måske har du inviteret din kæreste eller date på en hjemmelavet lasagne? Det kan være, I skal i biografen? Det kan også være, at du har valgt, at I skal på restaurant og spise en dyr tre-retters?

Under alle omstændigheder skal I nok blive tørstige undervejs, og I får nok brug for at skylle den romantiske aften ned med enten et glas vin/en øl eller noget helt tredje.

Og her har en jysk natklub altså skabt et ganske godt tilbud – og ikke mindst en ganske underholdende reklamevideo.

Den jyske natklub Bastian Bar & Natklub Odder har således postet en hylende morsom video på sin Facebook-side, hvor natklubben gør reklame for de mange gode tilbud i anledning af Valentinsdag.

Natklubben har fået to ”skuespillere” til at spille rollen som det forelskede Valentinspar, der har fundet vej til natklubben efter en vellykket date. Og nu er spørgsmålet jo så, hvilket tilbud det forelskede par skal vælge?

Og den korte reklamevideo er altså ret hurtigt blevet et viralt hit – måske fordi videoen giver anledning til ikke så få smil.

På få dage er videoen blevet set over 43.000 gange og delt over 150 gange – så der er måske noget, der tyder på, at Bastian Bar & Natklub Odder får travlt på tirsdag, der som bekendt er Valentinsdag.

Du kan se videoen nederst i denne artikel.

Natklubben, der ligger midt i Odder, havde da heller ikke selv regnet med at få så stor opmærksomhed over videoen:

- Vi havde aldrig troet, at den ville nå så langt ud - men det kitschede budskab, vi har forsøgt at sende, må siges at virke, skriver Bastian Bar & Natklub Odder i et svar til SE og HØR og tilføjer, at det også er tilladt at krumme tæer over videoen.

Vi kan afsløre, at de to skuespillere i reklamefilmen hedder Katrine og Andreas, og de danner (desværre) ikke par privat. Du kan til gengæld være heldig at rende ind i dem på natklubben, for de står begge i baren og er klar til at servere en drink eller to til dig!

Ha’ en rigtig romantisk Valentinsdag!

Se videoen herunder:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close