Justin Bieber indrømmer misbrug

Foto: MEGA

Justin Bieber har meget på hjerte, som han gerne vil fortælle til hele verden.

Derfor har han skrevet et langt indlæg, som han har delt på sin Instagram-profil.

Her fortæller han blandt andet, hvor svært det var at vokse op med to meget unge forældre, og hvordan berømmelsen gjorde ham til en person, som han ikke havde lyst til at være. 

Det var nemlig svært for Bieber at gå fra at være ukendt til at være en verdensstjerne.

- Jeg gik fra at være en 13-årig dreng fra en lille by til at blive hædret til højre og venstre og af hele verden. Og millioner der sagde, hvor meget de elskede mig, og hvor dygtig jeg var. Hvis du hører disse ting nok gange som en ung dreng, begynder du rent faktisk at tro på det, skriver Bieber. 

Ifølge sangeren gjorde berømmelsen, at han aldrig lærte basale ting som ansvarlighed. 

- Alle gjorde alt for mig, så jeg lærte aldrig at tage ansvar for mig selv. På det her tidspunkt var jeg 18 år, og havde ingen evner i den virkelige verden, men millioner af dollars og adgang til alt, hvad jeg ønskede mig, skriver Bieber og fortsætter: 

- Det er skræmmende koncept for alle. Da jeg var 20 år, tog jeg hver eneste dårlige beslutning, man kan tænke sig til, og jeg gik fra at være en af de mest elskede personer i verden til at blive latterliggjort og den mest hadede person i verden. 

Justin fortæller også, at berømmelsen gjorde, at han udviklede et stofmisbrug. 

- Jeg begyndte at tage stærke stoffer, da jeg var 19 år gammel, og jeg misbrugte alle mine relationer. 

- Jeg blev respektløs overfor kvinder og vred. Jeg distancerede mig fra alle, der elskede mig, og jeg gemte mig bag den skal af en person, som jeg var blevet. Jeg følte, at jeg aldrig kunne vende det om.

Artiklen fortsætter efter opslaget

25-årige Justin fortæller også, at det har taget ham mange år at vende tilbage til den person, han var.

- Det har taget mig år at komme tilbage efter alle de her forfærdelige beslutninger, at fixe ødelagte forhold og ændre vaner. Heldigvis har Gud givet mig specielle mennesker, der elsker mig for den, jeg er. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Efter en lynromance fik Justin Bieber og Hailey Baldwin i år papir på hinanden.

Den 24-årige popprins og den 22-årige model datede i februar 2015 til april 2016, men i juni i år blev de atter set sammen. 

Og alt tydede på, at genforeningen var ganske ægte og ikke mindst alvorlig. Måneden efter friede hitsangeren da også til Stephen Baldwins datter. 

I midten af september blev turtelduerne så i al hemmelighed gift på rådhuset i New York. 

Efterfølgende tog Hailey Baldwin sin ægtemands ægtenavn, så hun nu hedder Hailey Bieber.

Ifølge rygterne har parret, der er meget religiøse, planer om at holde et ”rigtigt” bryllup, så vi har altså stadig til gode at se Hailey stå hvid brud.

Justin Bieber og Hailey Baldwin blev gift sidste efterår. (Foto: MEGA)

- Nu navigerer jeg i den bedste sæson af mit liv: Ægteskabet. Og det er et fantastisk og skørt ansvar. Du lærer tålmodighed, tillid, engagement, venlighed og alle de andre ting, som det tager for at være en god mand, skriver Bieber. 

Derefter opfordrer han alle sine fans til at være gode i dag og gøre gode gerninger. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close