Kendte5. oktober 2021

Justin Bieber går ind i cannabis-industrien

Verdensstjernen Justin Bieber har annonceret et samarbejde med cannabis-producenten Palms
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin_og_hailey.jpg
 Foto: MEGA

Vi er vant til at nyde ham på diverse features. Men nu indgår Justin Bieber et nyt samarbejde, der i hvert fald ikke nærmer sig hitlisterne på Spotify.

”I get my weed from California”.

Sådan synger Justin Bieber i megahittet ”Peaches”.

Og eftersom han nu offentliggjort et samarbejde cannabis-virksomheden Palms, der har hovedsæde i Los Angeles, kan han i den grad fortsætte med det.

Han synger i den sang også, at han får sine ”Peaches” i Georgia. Men nu kan alle få fat i Justin Biebers ”Peaches” – også uden for Georgia.

Bieber står nemlig bag Palms seneste produkt i form af de færdigrullede joints, der – selvfølgelig – hedder ”Peaches”.

Virksomheden Palms producerer færdigrullede joint, der kan købes online, og nu får de altså noget af et navn med ombord i form af selveste Justin Bieber.

- Jeg er fan af Palms, og hvad de gør ved at gøre cannabis tilgængeligt og hjælper med at destigmatisere det, især for det mange mennesker der finder det nyttigt for deres mentale sundhed, skriver Justin Bieber til Bloomberg og fortsætter.

- Jeg ville være sikker på, at jeg lavede noget med dem, der føltes rart. Og Peaches føles om en god start.

”Peaches”-pakkerne kommer til at koste et sted mellem 50 og 60 dollars pr. pakke. Altså ca. mellem 320 og 380 kr. Alt efter markedet.

Det vides endnu ikke, hvornår Biebers samarbejde med Palms kommer til salg. Men der reklameres allerede nu for produktet på cannabis-virksomhedens hjemmeside.

Vi ved dog, at hver pakke kommer til at indeholde 3,5 gram cannabis, og der er en del af overskuddet fra samarbejdet, der vil gå til velgørende formål.

Sponsoreret indhold