Kendte1. juni 2021

Julie Zangenberg har nået termin: Den sidste måned er nederen

Julie Zangenberg fortæller ærligt, hvordan det i virkeligheden er at være sidst i graviditeten
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Julie Zangenberg, skuespiller og tøjboss, har nået termin i sin første graviditet, og det er en blandet fornøjelse for den ærlige iværksætter.

Nu fortæller "Klatretøsen" åbenhjertigt, hvordan det er at vente sig - og især hvor hård den sidste tid kan være, når babyens lejekontrakt er ved at udløbe.

Julie Zangenberg har nået termin og fortæller, at hun måske føder i denne uge. Og det giver anledning til lidt erfaringsdeling. For den sidste måned i graviditeten er alt andet end lækker, forklarer skuespillerinden:

- Ikke at kunne styre sin krop er ikke fedt. At være tung, at være udmattet. Det har været supernederen, siger hun i en række stories på Instagram.

Forretningskvinden fortæller ydermere, at hun vil dele sin graviditet op på følgende måde: Første trimester var ok, andet trimester var super, og det tredje trimester var nederen.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10207.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Julie Zangenberg danner par med kokken Andreas Bagh. Foto: Thomas Laursen

- Men lige om lidt kommer han, og jeg kan slet ikke vente med at kramme ham, se ham i øjnene og lære ham at kende. Det er for vildt, det er for vildt, fortæller Julie Zangenberg og fortsætter med at dele de erfaringer, hun har gjort sig som vordende mor.

Hun mener blandt andet, at der bliver talt alt for lidt om den følelse, man har, når man ikke aner, hvad der kommer til at ske, når den lille ny er kommet til verden.

- Jeg synes, det er så mærkeligt, at jeg nu går ind i en periode, hvor jeg ikke ved noget som helst. Alt, jeg kan planlægge, har jeg gjort, men jeg ved ikke, hvordan det bliver, forklarer iværksætteren, der har pakket hospitalstasken.

Hun lægger ikke skjul på, at hun godt kan lide, at der er styr på tingene og at alt går efter planen - og derfor ved hun også, at det bliver en god udfordring for hende at skulle passe en nyfødt.

- Det, at han skal ud af min krop, det er gået op for mig. Men nu går jeg ind i nogle måneder, hvor jeg ved ingenting. Hvad gør man i dagene efter hospitalet, når man kommer hjem? Hvor meget sover han? Hvor meget spiser han? Hvor meget græder han?, remser Julie Zangenberg op.

- Kan vi tage en kaffe et sted? Vil vi være låst inde i vores lejlighed? Det er helt sikkert noget sundt i det, især for mig, smiler Julie Zangenberg og fortsætter:

- Men det er så uderligt for mig. Jeg har altid været meget skemalagt og vidst præcis, hvad jeg skulle.

Julie Zangenberg venter en lille dreng sammen med Michelin-kokken Andreas Bagh. Parret har endnu ikke lagt sig fast på et navn, men har kaldt sønnen for Baby B som en "arbejdstitel", fortalte kendissen tidligere i graviditeten.

null

Sponsoreret indhold