Kendte 22. februar 2021

Blev kaldt "koen over alle køer": Nu svarer Julie Zangenberg igen

Skuespillerinden og forretningskvinden har nu valgt at involvere sine advokater
Foto: Dan Mariegaard

Luften mellem serieskaber bag ”GG Horsens” Morten Urup og hans forhenværende hovedrolleindehaver Julie Zangenberg, 32, er bestemt stadig iskold, lader det til.

Den tidligere barnestjerne og indehaver af hyggetøjsvirksomheden Cozy fortæller nu til BT, at hendes advokater er involveret i sagen.

Det er den måde, Zangenberg har tænkt sig at svare igen. 

Alligevel vil hun gerne irettesætte instruktørens påstand om, at hun skulle have forladt filmsettet pludseligt op til optagelserne til sæson to af gamerserien som en trodsig diva.

- Jeg skulle have lavet sæson to af "GG Horsens" sidste år, men så kom corona, og af forskellige årsager kunne det ikke gå op, at jeg skulle lave en sæson mere, mens jeg driver Cozy, siger hun til BT.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fucking fandango

I podcasten ”De danske Guardians” fortalte Morten Urup ellers, at Julie Zangenberg bedst kunne beskrives som en diva, der stillede for høje krav.

På et tidspunkt går han endda så vidt som at kalde hende ”koen over alle køer”.

- Jeg bliver også sådan lidt provokeret af hende her Zangenberg – denne her ko – der sidder her og spiller fucking fandango og sidder og tænker: 'Nå, okay, hvis det er, du ikke vil gøre det på min måde, må din serie brænde i helvede'. Hvad er det for noget sindssygt noget at gøre? Det er jo sindssygt at gøre. Det er der jo ingen, der gør. Det er det mest uprofessionelle, man kan gøre i hele verden, lød det fra Urup i podcasten.

32-årige Julie Zangenberg afviser ligeledes, at hun skulle have stillet krav om at en af hendes venner, en fotograf, fik en stilling på anden sæson af ”GG Horsens”.

Ifølge hende var vedkommende allerede ansat på første sæson, og derfor var det naturligt at forvente, at han fik en plads på holdet under optagelserne til fortsættelsen.

Efter sommeren 2020 blev Julie Zangenberg afløst af Miri Ann Beuschel i rollen som Sandra.

Sponsoreret indhold