Kendte 1. april 2021

Julie Zangenberg bliver mor til sommer: Nu afslører hun kønnet

Lille "B" ankommer til juni
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den danske skuespillerinde og indehaver af hyggetøjsvirksomheden Cozy by JZ, Julie Zangenberg, deler nu detaljer om sin første graviditet, som går lige som den skal, men som hun dog ikke er bleg for at kalde ”besværlig”.

Den 32-årige tidligere børnestjerne fortæller i et mini-interview på sin virksomheds hjemmeside, at hende og hendes forlovede Andreas Bagh, der er Michelin-kok, venter en lille dreng til sommer.

"Arbejdstitel"

På sin Instagram har den kommende mor allerede kaldt sin lille spirrevip i mavsen for ”Baby B”, men til Cozy by JZ fortæller hun, at parret endnu ikke har lagt sig fast på et navn til den lille. Ikke nok til at røbe det sikkert nuttede navn i al fald:

- Vi har en ‘arbejdstitel’, som vi kalder det. Men vi holder det for os selv indtil vi har mødt ham og er sikre, siger hun.

Zangenberg er en del af den særlige men dog mangfoldige klub af danske (kendte) kvinder, der har båret rundt på en bebs, mens coronapandemien har braget derudaf.

Og selvom det har virket begrænsende og bekymringspræget en gang imellem, så har Julie også kunne finde fordele ved at vente et barn under nedlukning. Ikke mindst fordi, farmand har været sendt hjem fra restaurant Marchal, som han indtil starten af året var tilknyttet.

- Corona har samtidigt gjort at Andreas har haft mere fri, så vi har kunne være mere sammen under min graviditet, end vi havde forestillet os. Han har virkelig været en kæmpe hjælp. Bare det, at der har været nogen at tale med og kunne hjælpe med aftensmad og huset. Det har været guld værd.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: Mikael Rieck

Zangeberg kan med fordel bruge lidt kvalitetstid under den kommende barsel med sin gode gamle veninde Medina, som netop er blevet mor til lille Tyler (Foto: Mikael Rieck)

Craver nudler og burgere

32-årige Julie Zangenberg, der har drømt om at blive mor i flere år, har før fortalt, at hun har oplevet underlige cravings i kølvandet på graviditeten.

Så når bulen rumler og munden keder sig foran fjerneren om aftenen, nyder både mor og sønnike godt af blandt andet nudler i suppe, grilled cheese sandwiches, slik, frisk eksotisk frugt, ting med chili, juices og cheeseburgers fra McDonald’s.

Morgenkvalmen har hun heldigvis haft held med at undslippe, fortæller hun i det nyeste interview.

- Jeg har ikke kastet op eller fået bækkenbundsløsning eller andet i den dur. Men har være udkørt, haft kvalme og haft besværet af en stor mave allerede fra 2. måned af graviditeten, siger hun, før hun fortsætter:

- Men lærer ikke før man bliver gravid, hvor besværligt det egentligt er at være gravid – selv i en ’nem’ graviditet. Det er sgu ikke ’nemt’. Kæmpe respekt for kvinder der går det igennem, samtidigt med at leve et forholdsvis normalt liv med arbejde og andre aktiviteter, fortæller hun, lige før hun kalder denne belastning for noget, som hun er taknemmelig for.

Sponsoreret indhold