Kendte 4. marts 2020

Julie Agnete om sin mand: Han er så rolig og tålmodig

Jeg har fundet en, jeg glæder mig til at vågne op sammen med hver dag, jubler "Når støvet har lagt sig"-stjernen.
(Foto: Dan Mariegaard)

Julie Agnete Vang, 35, svæver på en lyserød sky. Til maj siger hun nemlig ja for anden gang til Thomas Voss, 42, som hun har datteren Eva My på fire år med.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Parret har været sammen i seks år. De har datteren Eva My, som i dag er fire år, og derudover har Thomas to sønner fra et tidligere ægteskab. (Foto: Dan Mariegaard)

For "selv efter seks år og en masse bleer", som rødtoppen udtrykker det, lever kærligheden i bedste velgående hos skuespillerparret. 

– Jeg er beriget med et meget stort temperament. Derfor har jeg brug for en, der ikke har det. Så for mit vedkommende er det en stor gave, at Thomas er så rolig og rummelig og tålmodig. På den måde tænker jeg, at vi passer ret godt sammen. Vi kan også snakke sammen i timevis! Han er virkelig en god lytter, siger Julie Agnete til SE og HØR.

– Og så synes jeg, han er SÅ pæn stadig – virkelig pæn! Jeg har fundet en, jeg glæder mig til at vågne op sammen med hver dag. Det, synes jeg, er dejligt. Det har jeg aldrig prøvet før, lyder det helt forelsket fra hende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Surprise-bryllup

Julie Agnete Vang og Thomas Voss blev gift første gang ved et rådhusbryllup i juni 2017.

– Det var i hemmelighed, så det var meget lidt, vi sagde til nogen.

– Hvorfor var det i hemmelighed?

– Både Thomas og jeg havde ikke rigtig brug for, at der skulle gøres noget ud af det. Det var i virkeligheden en praktisk ting, når vi nu har børn sammen og elsker hinanden. Vi havde slet ikke på det tidspunkt behov for hvid kjole og stor opmærksomhed. Og jeg syntes faktisk, det var vildt romantisk! ... Men også helt fjollet – at vi bare gik på arbejde bagefter, siger Julie Agnete, som var vært for Reumert-uddelingen samme aften.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: DR: Jason Alami)

I "Når støvet har lagt sig" spiller hun Camilla, som sammen med sin mand kæmper med, hvordan de skal opdrage sønnen Albert, som både stjæler, tager stoffer og lyver over for forældrene.
– Af mine job på skærmen har det helt klart været den allerfedeste oplevelse, lyder det om serien. (Foto: DR: Jason Alami)

Inden vielsen havde hun bedt forældre og søskende om at møde op ved rådhuset, med den begrundelse at hun skulle modtage et legat.

– Så sagde vi: "Vi skal ikke have det her legat, vi skal ind og giftes!" Og min mor kunne ikke forstå det: "Skal du ikke have det legat så?" Hun var helt forvirret. Og alle stod og græd, så det var så perfekt. Vi gik ind og blev viet, og et kvarter efter var jeg på job, og Thomas var ude at købe ind.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg har aldrig haft så god kemi med en medspiller før, siger Julie Agnete om Jacob Lohmann, 46, som spiller hendes mand, Morten, i den nye DR-serie. (Foto: Dan Mariegaard)

Klar til kærlighedsfest

Selv om Julie Agnete Vang beskriver rådhusbrylluppet som "så perfekt", er det dog ikke helt nok for parret.

– I takt med at vi også har tænkt lidt mere over det, så mangler vi sgu den der kærlighedsfest, fortæller hun.

Derfor siger parret søndag den 31. maj ja til hinanden for anden gang – denne gang i Frederiksberg Kirke og med efterfølgende fest.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

– Det skal være en fest, der hylder kærligheden mere end traditionerne, siger Julie Agnete om sit og Thomas Voss', 42, forestående bryllup, hvor de siger ja til hinanden for anden gang. (Foto: Dan Mariegaard)

– Men det skal være en fest, der hylder kærligheden mere end traditionerne, fastslår hun.

– Nogle gange kan jeg i hvert fald selv blive lidt træt, når jeg er til et bryllup, hvor der er alle mulige ritualer, man skal igennem for at kunne hygge sig. For at nå til det sjove. Vi har i hvert fald fokuseret på, at der skal være mere fest end formelle ritualer. Der skal danses! Der skal danses rigtig meget, griner hun.

Se hende i "Når støvet har lagt sig" søndag kl. 20 på DR1.

Sponsoreret indhold