Kendte4. april 2021

Josefine Høgh jubler: Drømmen opfyldt

Fodbolddatteren skal stå i spidsen for sommerens EM-dækning på DR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jose_1.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Europamesterskabet i fodbold skulle egentlig allerede være skrevet ind i historiebøgerne som Danmarks største sportsbegivenhed sidste år, men til juni går det endelig løs med EM-kampene i Parken.

Og særligt én dansker glæder sig ud over det sædvanlige – den kommende vært for fodboldfesten, Josefine Høgh.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/jose_2.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Mon ikke, TV 2’s Lasse Sjørslev, 47, er stolt af sin kone på den konkurrerende kanal. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Jeg glæder mig så vanvittig meget. Jeg har jo efterhånden glædet mig i to et halvt år. Det har været en kæmpe drøm for mig og et kæmpe ønske for mig. Det er fantastisk, at det er endt sådan her. Med den passion, som jeg har for sport og særlig fodbold, så er det her det største, man kan opnå. Så det er jeg stolt og beæret over, siger hun om den kommende opgave på hjemmebane.

Kender spillerne

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/jose_3.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

Josephine Høgh nåede selv fire kampe for Danmarks kvindefodboldlandshold. (Foto: Gregers Overvad)

Josefine Høgh er, som navnet antyder, datter af den tidligere landsholdsmålmand Lars Høgh, som nu agerer målmandstræner for de rød-hvide, og så har hun selv en karriere i shorts bag sig.

– Jeg er meget tæt forbundet til vores landshold. Jeg har selv repræsenteret Danmark som spiller, og jeg ved, hvad det gør ved én – og hvilket arbejde der ligger bag, siger Josefine, som fra tv-studiet i Aarhus får eksperthjælp fra Flemming Povlsen, Lars Jacobsen, Arnela Muminuvic og Francis Dickoh.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/jose_1.jpg
 (Foto: DR: Bjarne Bergius Hermansen)

OL i Tokyo bliver med Tina Müller, 43, i spidsen, og hun kommer til at sidde på toppen af Eksperimentarium i Hellerup. (Foto: DR: Bjarne Bergius Hermansen)

En anden coronaudsat sportsbegivenhed er OL i Tokyo senere på sommeren, og her bliver det erfarne Tina Müller, som styrer DR-løjerne sammen med Ulla Essendrop fra et studie på toppen af Eksperimentarium i Hellerup, nord for København.

Sponsoreret indhold