Høgh og Sjørslev: Ægtefolk om natten – konkurrenter om dagen

Kærligheden blomstrer stadig mellem Josefine Høgh, 30, og Lasse Sjørslev, 46, selv om de kæmper indbyrdes om seernes gunst i hver sin nyhedsudsendelse.
Faktisk får Josefine endnu en jobmæssig udfordring i år, for den 13. juni skal hun stå i spidsen for \

Kærligheden blomstrer stadig mellem Josefine Høgh, 30, og Lasse Sjørslev, 46, selv om de kæmper indbyrdes om seernes gunst i hver sin nyhedsudsendelse.
Faktisk får Josefine endnu en jobmæssig udfordring i år, for den 13. juni skal hun stå i spidsen for "Fællessang i Parken" sammen med kollegaen Tina Müller.

(Foto: Thomas Laursen)

Det er mindre end et halvt år siden, at sportsværten Josefine Høgh og nyhedsværten Lasse Sjørslev sagde ja til hinanden i kirken – og allerede nu udfordrer de ægteskabet. For tv-parret er nu blevet konkurrenter.

Under coronakrisen har DR nemlig haft et overskud af sportsjournalister og et underskud af nyhedsværter, så det 30-årige fynske stjerneskud er udlånt i ny og næ til at præsentere TV-Avisen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Josefine kan heldigvis berolige de sportsglade seere – den tidligere fodboldspiller skal også stadig præsentere nyheder fra idrættens verden, efterhånden som turneringerne rundtomkring går i gang igen. (Foto: Gregers Overvad)

Dermed har hun blandet sig i kampen mellem DR og TV 2 om at lave de bedste og mest sete nyhedsudsendelser. På den anden side af nettet står hendes ægtemand, Lasse Sjørslev, og knokler dag ud og dag ind, for at TV 2 Nyhederne vinder kampen.

– Det er fedt. Jeg elsker at lave sport, men det er også rart med udfordringer og at prøve noget andet, har Josefine sagt til Billed-Bladet.

Giver gode råd

Ægteparret selv tager dog konkurrencen med ro.

– Jeg synes, det er superfedt for hende, at hun får chancen for at prøve noget nyt af. Og jeg ved, at hun bliver rigtig god til dét – også, lyder de kærlige ord fra Lasse Sjørslev, der endda har hjulpet konkurrenten lidt på vej.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Efter tusindvis af timer på skærmen hos TV 2 Nyhederne og på TV 2 News deler Lasse gerne gode fif til fruen derhjemme. (Foto: Birger Storm)

– Jeg har da givet et par små fif, men egentlig har hun ikke brug for gode råd fra mig. Hun skal bare være sig selv på skærmen, som hun plejer. Så skal det hele nok gå, siger Sjørslev.

Der er da indtil videre også bare tale om et udlån af Josefine Høgh. Hun passer stadig butikken på DR Sporten, når det er nødvendigt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close