Kendte24. april 2022

Johnny Depp slår fast: Det vil aldrig ske igen

Hollywoodstjernen Johnny Depp vil ikke have noget med Disney at gøre - om han så fik 2 mia. kr. for det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/johnny-depp_0.png
 Foto: MEGA

Den dramatiske retssag mellem Johnny Depp og ekskonen Amber Heard kører i disse dage for fuld skrue.

Depp har nemlig sagsøgt sin ekskone for æreskrænkelser, og i sidste uge gang sagen så officielt i gang i Fairfax County, Virginia i USA.

Siden da er der kommet vilde afsløringer frem om Hollywoodparrets vilde forhold, hvor sløret blandt andet er blevet løftet for voldsomme beskeder fra Depp om, hvordan han ville have sex med Hears brændte lig, mens parrets forhenværende parterapeut kunne fortælle om flere gensidige overgreb.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega687099_008.jpg
 Foto: MEGA

Den vilde kærlighed mellem Amber Heard og Johnny Depp varede ikke længe. Det har deres juridiske kamp til gengæld. (Foto: MEGA)

Men det er ikke kun stjernernes personlige forhold, der er kommet i fokus under den opsigtsvækkende retssag.

Under afhøringen af den 58-årige Johnny Depp, der fandt sted tidligere på ugen, blev han også grillet omkring sin karrieres fremtid og ikke mindst sin fremtid med selskabet Disney.

Helt slut med Jack Sparrow

Under afhøringen, der blev foretaget af den 35-årige Amber Heards advokat, Ben Rottenborn, svarede Depp på rygterne om, at Disney ikke længere ønsker at arbejde sammen med ham.

I samme omgang kom det også frem, at fans af "Pirates of the Caribbean"-franchise godt kan glemme alt om et glædeligt gensyn med Captain Jack Sparrow. Advokaten kunne nemlig fortælle Depp, at Disney ikke ønskede, at Depp skulle spille den ikoniske sørøver nogensinde igen.

- Det var jeg ikke klar over, men det overrasker mig ikke, lød svaret fra Johnny Depp ifølge Variety.

- Der er gået to år med, at jeg over hele verden er blevet fremstillet som en, der slår min kone. Så jeg er sikker på, at Disney har forsøgt at klippe alle strenge til mig for at være i sikkerhed.

Amber Heards advokat valgte så at spørge Depp, om han kunne finde på at vende tilbage til rollen, hvis han fik et godt tilbud.

- Faktum er, Hr. Depp, at hvis Disney kom til dig med to milliarder kroner og en million alpakaer, så er der ikke noget i hele verden, der ville kunne få dig til at gå tilbage og arbejde med Disney på en ny "Pirates of the Caribbean"-film, korrekt?

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega31955_001.jpg
 Foto: MEGA

Johnny Depp i rollen som Captain Jack Sparrow. (Foto: MEGA)

- Det er korrekt, Hr. Rottonborn, lød svaret fra Johnny Depp, der fulgte op med at påpege, at Disney til trods for deres afstandstagen ikke har fjernet "Pirates"-figuren nogle steder.

- De har ikke fjernet min karakter fra rutsjebanerne. De er ikke stoppet med at sælge dukker af Captain Jack Sparrow. De er ikke stoppet med at sælge noget som helst.

Depp debutterede som Jack Sparrow i "Pirates of the Carribbean: Curse of the Black Pearl" tilbage i 2003, hvor han spillede over for Orlando Bloom.

Johnny Depp og Amber Heard mødte hinanden under indspilningerne til filmen "The Rum Diary" i 2011, gift fire år senere og officielt skilt i 2016.

Parret har tidligere været i retskrig med hinanden, efter Johnny Depp i november 2020 tabte et søgsmål mod avisen The Sun. Her handlede sagen om, at avisen havde beskyldt ham for at slå sin kone.

I denne omgang handler retskrigen om, at Depp har sagsøgt Heard for æreskrænkelser. Amber Heard har svaret igen med et identisk søgsmål.

Sponsoreret indhold