Kendte28. juni 2022

Depp i Danmark: Her kan du være heldig at se ham

De næste par dage er det med at holde øjne og øre åbne, hvis du vil se en vaskeægte verdensstjerne på dansk grund
Johnny Depp
Det kan være svært at spotte ham med solbriller og hue, men de næste dage kan du måske støde på Johnny Depp, når han skal give koncert med Jeff Beck i Danmark.
 Foto: MEGA

I månedsvis har Johnny Depp trukket overskrifter, hver gang han satte sig ind i retssalen i forbindelse med retssagen mellem ham og Amber Heard. Men nu er det, når han træder ud af flyet på dansk grund, at han trækker overskrifter.

For de næste dage er det muligt at møde Johnny Depp i Danmark, når han sammen med Jeff Beck optræder først i Amager bio i København tirsdag aften 28. juni og den 29. og 30. juni i Værket i Randers.

TIP OS: Ved du noget om Johnny Depps besøg? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

Men har du ikke fået billet til koncerterne, kan der måske være en chance for at møde Johnny Depp i bylivet. I forbindelse med Jeff Becks turné og Jonny Depps mange gæsteoptrædener har Depp og Beck nemlig besøgt flere barer mellem koncerterne.

Under et besøg i Newcastle gav Depp ifølge The Mirror en gravid bartender råd til livet som forældre og fik baren til at lukke første etage så, han og Jeff Beck kunne sidde i fred med sanger Sam Fender.

Og måske noget lignende kan finde sted i Danmark. Ifølge Jeff Becks tourkalender skal han først spille næste koncert i Oslo den 2. juli, så hvad skal de to så lave i mellemtiden?

Et bud kunne jo være et besøg på Europas næststørste festival i Roskilde, som lige nu er i fuld gang.

Om det er som almindelig festivalgæst eller som gæsteoptræden hos en af de utallige kunstnere, der spiller torsdag eller fredag, er det med at holde øjnene åbne, hvis “Pirates of the Caribbean”-skuespilleren beslutter sig for at opleve Orange Scene.

Sponsoreret indhold