Kendte6. maj 2023

Joan Ørting i sexkrise: Lukket forneden

Sexologen skulle lige i gang efter en lang tørkeperiode, da hun mødte sin 27 år yngre kæreste
Joan Ørting
Joan Ørting, 63, skulle lige have sit hjerte smeltet, men så kom der også gang i sexlivet med hendes unge mand, der er 36 år.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Blev skilt for 30 år siden: Joan Ørting sender stadig penge til srilankansk eksmand

Hun underviser i sex og har haft elskere fra hele verden, men Joan Ørting skulle selv lige have gang i maskineriet, da hun sidste sommer løb ind i sin nuværende, 27 år yngre musikerkæreste.

Parret er endnu ikke stået frem sammen, men forholdet er stadig hot, efter en periode hvor Joan ikke fik stillet sine lyster.

Joan Ørting
Halløjsa, unge fyre …
 Foto: Dan Mariegaard

– Da vi lige startede – der havde jeg så heller ikke været sammen med nogen i næsten to et halvt år – der kunne jeg ikke åbne dernede, før mit hjerte var smeltet. Tredje gang var mit hjerte der, fortæller Joan Ørting i podcasten “Superlike”.

Vild med unge mænd

Åbnet blev der dermed i de nedre regioner, og særligt unge mænd har det med at tiltrække den nu 63-årige sexolog, for der er noget med energiniveauet, der passer godt sammen på tværs af generationerne.

Joan Ørting
Ørting har i årevis undervist sexologer og parterapeuter i eget firma.
 Foto: Dan Mariegaard

– Jeg vil tro, at mange af os modne kvinder matcher godt med de lidt yngre mænd. Det er noget med, at vi har lige meget energi. I det hele taget kan jeg anbefale at ryste posen i forhold til det der med alder. Hvorfor skal man egentlig have samme alder?, spørger den tidligere sexbrevkasseredaktør.

Sponsoreret indhold