Kendte19. februar 2020

Joan Ørting dropper sex

Sexologen Joan er Ørting har valgt at droppe sexlivet og fokusere på at "heale sig selv"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joan-oerting.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sexolog Joan Ørting lægger ikke skjul på, at hun har prøvet lidt af hvert, når det kommer til mænd.

Og selvom hun har haft masser af gode og sjove oplevelser med mænd i alle aldre, så har de altså også skabt en del problemer for den snart 60-årige sexolog.

Derfor har hun valgt at droppe sex og relationer til mænd fuldstændigt.

Det fortæller hun i et interview til Hendes Verden.

- Jeg har ligget i krig med mænd i mine 50'ere. Det var tre vigtige mænd, der røg på få år. Min far, min mand og min forretningspartner. Det var ikke sådan, at jeg tænkte: "Aldrig mere mænd". Men jeg tænkte: "Nu skal du være dygtig, Joan", fortæller hun.

Men da Joan mødte en tidligere elsker efter bruddet med eksmanden, var den hurtigt gal igen:

- Han viste sig, at have noget kørende med to andre kvinder ved siden af. Jeg fandt ud af det, da der var en fremmed kvinde, der skrev "Tak for en dejlig weekend" på hans Facebook. Jeg kontaktede hende, og vi talte sammen i to timer om, hvor meget han havde løjet og bedraget os begge to, forklarer Joan Ørting og fortsætter:

- Der var også en tredje kvinde i hans liv, nemlig hans ekskone, og nu er jeg blevet veninder med dem. Vi har et sisterhood, for vi trængte alle tre til at komme væk fra ham, og jeg har fået en kæmpe en kæmpe gave i de to kvinder.

Vinker farvel til sex med mænd

Lige nu er Joan Ørting midt i en process, hvor hun skal "heale sig selv i forhold til mænd". Og derfor har hun altså valgt at vinke farvel til sexlivet.

Joan Ørting, der i mange år har prædiket det gode sexliv til danskerne, ved da også, hvad hun i hvert fald ikke ønsker sig i et sexliv:

- Menneskers sex er så målrettet. Et dansk gennemsnitsknald tager ti minutter og foregår fredag aften kl. 22.45, og det foregår på samme måde hver gang. Det er gensidig onani, fortæller hun.

Kvinder er fremtiden

Det er ikke kun i sexlivet, at Joan Ørting har fravalgt mændene. For i sin virksomhed har hun nemlig udelukkende kvinder ansat:

- Nu skal jeg opleve sisterhood. Jeg har altid været dygtigere til mænd end til kvinder. Men jeg har altid elsket kvinder, og i de her år værdsætter jeg kvinders selskab endnu mere. Vi kvinder er så produktive, kreative, og vi har dybe samtaler. Der er meget guld at hente hos andre kvinder. Nu skal det være slut med, at vi kvinder er rivalinder, forklarer Joan Ørting til Hendes Verden.

Om Joan Ørting savner en mand? Næppe.

- Nej, jeg savner virkelig ikke en mand lige nu. Jeg vælger mig selv, afslutter hun.

Sponsoreret indhold