Kendte20. juli 2022

Joan Ørting scorer 27 år yngre mand: Jeg er ikke en cougar

10 måneder med sin bare 35-årige kæreste har fyldt sexologen med energi og taknemmelighed
Joan Ørting
Joan Ørting, 62, har fundet kærligheden med en 35-årig musiker, men aldersforskellen er slet ikke et problem, fortæller sexologen.
 Foto: Aller Media DK

Efter tre år uden sommerferie har Joan Ørting, 62, endelig fri i de varme måneder, og friheden skal bruges sammen med Joans 27 år yngre musikerkæreste, som sexologen nu har dannet par med i 10 måneder.

Ligesom blomsterne i haven på Langeland, så blomstrer kærligheden nemlig mellem det umage par.

– Det går simpelthen så godt. Det er dejligt at have en kæreste. Der er jo stor aldersforskel, og det er et tema, at jeg har en ung en. Men han skal ikke have børn, og vi lever i nuet. Jeg ser mig ikke som en cougar, vi passer bare sammen og så bliver alderen en slags modsætning, som skaber noget. Det er jo umage, men så er man lidt mere opmærksom og taknemmelig, siger Joan Ørting, som denne sommer skal ud at sejle med sin store kærlighed, der ejer en båd.

Joan Ørting
– Vi har samme energi, siger den rødhårede frækkert om sit nye parforhold.
 Foto: Aller Media DK

Slut med bryllup

Den tidligere sexbrevkasseredaktør har altid haft mange jern i ilden, og på den måde er det også godt for hende at være sammen med en yngre mand med fut i.

– Jeg har altid haft meget energi, og på den måde synes jeg, at jeg passer godt sammen med en, der er lidt yngre, og som har samme energi. Jeg føler mig ikke træt, selv om jeg er 62. Vi føler begge to, at vi har scoret op. Jeg synes, han er så lækker, smuk og dejlig, siger Joan Ørting, som dog ikke håber på, at den unge mand går på knæ.

– Jeg skal ikke giftes igen – i hvert fald ikke på den traditionelle måde, hvor man går i hvid kjole. Bare det at være sammen er nok.

Sponsoreret indhold