Kendte25. november 2021

Jessie J i stor sorg: Har mistet sit ufødte barn

Det skulle have været en glædelig nyhed, men den britiske sangerinde Jessie J måtte i stedet afsløre sin hemmelige graviditet på den værst tænkelige måde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den britiske sangerinde Jessie J har delt nogle særdeles triste nyheder med sine fans og følgere.

Den 33-årige "Masterpiece"-sangerinde kunne onsdag dele nyheden i et længere opslag, som hun har posted på sin Instagram-profil.

Her fortæller hun, at hun i al hemmelighed faktisk var gravid, men at hun desværre har tabt barnet.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jessie-j.jpg
 Foto: MEGA

Jessie J afslører, at hun på egen hånd havde besluttet sig for at blive gravid, men at hun desværre har tabt barnet. (Foto: MEGA)

- I går morges grinede jeg med en ven og sagde: "Seriøst, hvordan skal jeg komme igennem min koncert i L.A. i morgen uden at fortælle hele publikum, at jeg er gravid?" I går eftermiddags frygtede jeg tanken om at komme gennem koncerten uden at bryde sammen...

- Efter at have været til min tredje scanning, hvor jeg fik besked om, at der ikke længere var noget hjerteslag, skriver hun.

- Her til morgen føler jeg ikke, at jeg har nogen kontrol over mine følelser. Jeg kommer måske til at fortryde, at jeg har delt det her. Måske gør jeg ikke. Jeg ved det faktisk ikke. Hvad jeg dog ved, er, at jeg kommer til at synge i aften. Ikke fordi jeg vil prøve at undgå min sorgproces, men fordi jeg ved, at det hjælper mig, hvis jeg synger i aften.

Jessie J tilføjer, at hun kun har optrådt to gange på to år, og at hendes "sjæl har brug for det".

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg ved, at nogle mennesker tænker, at jeg burde aflyse, men lige i dette øjeblik har jeg total klarhed omkring én ting. Jeg begyndte at synge for glædens skyld, da jeg var meget ung for at fylde min sjæl og elske mig selv. Det har aldrig ændret sig.

Hun afslører også i opslaget, at hun havde planlagt at få en baby på egen hånd.

- Det er alt, jeg nogensinde har ønsket mig, og livet er kort. At blive gravid var i sig selv et mirakel og en oplevelse, som jeg aldrig nogensinde vil glemme.

Jessie J har senest dannet par med Hollywoodstjernen Channing Tatum fra 2018 til 2020.

Sponsoreret indhold