Kendte 1. april 2021

Jessie J poserer HELT nøgen

Sådan kan man da også fejre sin 33-års fødselsdag
Foto: MEGA

Den britiske sangerinde Jessie J havde taget udtrykket ”birthday suit” helt bogstaveligt, da hun den 27. marts kunne fejre sin fødselsdag og flotte 33 år.

I en spejlselfie på Instagram poserer hun helt og aldeles splitterravende nøgen i hvad der ligner indgangen til et brusebad.

Således lagde hun op til både komplimenter og fødselsdagshilsner i kommentarerne, hvor nogle af hendes 9,5 millioner følgere sender hjerter og kalder hende for ”gudinden”.

Jessie J, som oprindeligt er døbt Jessica Ellen Cornish, delte billedet med den ganske simple caption, der indikerede hendes nye alder.

- 33, efterfulgt af en flamingo-emoji.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forelsket fødselsdagsbarn

For ”Price Tag”-sangerinden er det ikke uvant at poste ganske frække Instagram-selfies. I december delte hun eksempelvis et billede, hvor hun lå hun topløs og kun iført lille g-streng i en seng.

I februar bekræftede den hotte hitmager, at hun havde fundet sammen med danser Max Pham, som har været på turné med megastjerner som Ariana Grande og Justin Timberlake. De to fandt sammen oven på Jessies brud med skuespiller Channing Tatum forrige år.

Ramt af sygdom

Sangerinden fik sig en ordentlig forskrækkelse i december, da hun en morgen vågnede op og følte sig døv på det ene øre – og samtidig havde hun pludselig problemer med at gå lige. Lægerne kunne konkludere, at hun lider af diagnosen Menières, der kan gå ud over hørelsen.

Hun kunne dog berolige de mange fans af hendes kraftfulde stemme for, at hun ikke er yderligere ramt af diagnosen, og at hun ellers er sund og rask.

Sponsoreret indhold