Kendte28. december 2020

Sangerinde Jessie J på hospitalet

Den 32-årige sangerinde har fået konstateret sygdommen Menières
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jessie_j_hospital.jpg
 (Foto: MEGA)

Midt i julestemningen fik den garvede sangerinde Jessie J sig angiveligt en gedigen forskrækkelse.

En morgen vågnede hun nemlig op og følte sig døv på det ene øre – og samtidig havde hun pludselig problemer med at gå lige.

Det afslørede hun over for sine mere end 9,4 millioner følgere, da hun gik live på Instagram:

- Jeg vågnede og følte det, som jeg var komplet døv på mit højre øre. Jeg kunne ikke gå i en lige linje, lød det fra ”Domino”-sangerinden.

Men juleaften måtte Jessie J en tur på hospitalet.

Og her fandt lægerne heldigvis hurtigt ud af, hvad der var galt med sangerinden. Hun lider nemlig af sygdommen Menières, som ifølge Sundhed.dk blandt andet kan forårsage svimmelhed, susen for ørerne og hørenedsættelse.

For nogle mennesker med Menières sygdom kan den nedsatte hørelse med tiden blive permanent.

Men sådan er det således ikke på nuværende tidspunkt for Jessie J, der, også på Instagram, forsikrer sine fans om, at hun efter et besøg hos lægen har det godt.

I et nyere opslag fra den garvede sangerinden er det dog tydeligt, at hørelsen på det ene øre stadig ikke er helt perfekt:

- Jeg ser nu ”Queens Gambit” (serie på HBO, red.) med min finger i øret. Jeg har set det første afsnit fire gange, fordi jeg ikke kan fokusere og mit øre føles, som om nogen er kravlet ind i det og har tændt for hårtørreren, lyder det blandt andet.

Se hele Instagram-opslaget fra Jessie J nedenfor:

Sponsoreret indhold