Kendte20. marts 2016

Jep… om lidt får bruden et chok (... og vi skraldgriner)

En otte sekunder lang video viser bruden Tanya på vej op ad kirkegulvet. Turen går dog ikke som forventet, for på vejen bliver hun ”overfaldet” af sin lille nevø
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brudepar.jpg
 Foto: YouTube

Dagens – måske – sjoveste video er kun otte sekunder lang, men der er alligevel en stor sandsynlighed for, at du begynder at grine (og du begynder nok også at grine efter fire sekunder!).

Videoen er filmet i en kirke i Dublin, og her kan man se en perlerække af festklædte og glade gæster.

De betragter alle en spændt Tanya Malone, der med sin far under armen stille går op ad kirkegulvet. Om lidt skal hun nemlig sige ja til sin elskede Mark Monaghan.

Men turen op til alteret går ikke helt som forventet. Og cirka fire sekunder inde i videoen opdager du hvorfor.

Her kan man nemlig se, hvordan en livlig – og meget legesyg – nevø springer ind i Tanyas brudekjole som en anden ninja. Og hans ninja-udtryk understreger for alvor, at den lille fyr – fireårige Rhys – har en fest.

Og mens flere af gæsterne er ved at tabe lommetørklædet i rædsel over den lille fyrs ninja-spark på den fine kjole, tager bruden det hele i stiv arm.

Hun vender sig bare om til lille Rhys, sender ham et smil – og fortsætter så ellers sin tur op mod alteret.

- Tanya samlede ham op og fortsætte for at blive gift med manden i sit liv, udtaler Tanyas søster Antonia Malone til det irske medie Independent.

- Vi havde den bedste dag nogensinde!, tilføjer søsteren.

Du kan se det otte sekunders sjove klip herunder:

Sponsoreret indhold