Facebook-bøn: Hvem er dette brudepar?

Den britiske amatørfotograf Saber Miresmailli tog ved et tilfælde dette billede af et brudepar - og efter en storstilet efterlysning er parret nu fundet. Foto: Saber Miresmailli

Den britiske amatørfotograf Saber Miresmailli tog ved et tilfælde dette billede af et brudepar - og efter en storstilet efterlysning er parret nu fundet. Foto: Saber Miresmailli

Saber Miresmailli

- Hvem er dette forelskede brudepar?... For jeg har en gave til dem!

Omtrent sådan lød det søndag middag fra Saber Miresmailli på hans Facebook-profil.

Den britiske amatørfotograf havde med egne ord taget ”det perfekte bryllupsbillede”, da han lørdag den 16. maj kom kørende i sin bil i London – og han ønskede nu at finde brudeparret for at give dem den meget personlige gave.

  - Jeg kom kørende i London (…) da jeg så dette smukke par. De var alene, og jeg kunne ikke se nogen fotograf. Det lykkedes mig at tage dette foto af dem med London Bridge i baggrunden, skrev Saber Miresmailli på sin Facebook-profil søndag middag.

(Foto: Saber Miresmailli) 

- Nu har jeg dette billede i høj opløsning af dem, og jeg ville elske at finde dem, så jeg kan give dem det i gave.

Billedet sammen med Saber Miresmaillis bøn blev på rekordtid delt mere end 267.000 gange på Facebook – og nu – blot få dage senere – er hovedpersonerne fundet.

Én af gæsterne, der deltog i brylluppet, kunne fortælle, at det kyssende brudepar hedder James og Laura. Men det er dog slet ikke sikkert, at brudeparret har opdaget, at de er blevet ’verdenskendte’.  

- Laura og James har slet ikke nogen idé om, hvor berømte de er, for de lige nu på bryllupsrejse i Bali, siger bryllupsgæsten til det britiske medie Express.

Men mon ikke brudeparret bliver glade for det fine billede?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close