Kendte12. maj 2021

Jennifer Lopez og Ben Affleck: Romance startede allerede i februar

Selvom det først er inden for de seneste dage, billeder af parret er begyndt at florere, så startede ekskæresterne deres lille kærligheds-reunion for flere måneder siden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var tilbage i april måned, at stjerneparret Alex Rodriguez, 45, og Jennifer Lopez, 51, kunne bekræfte, at de havde brudt deres forlovelse efter knap fire år sammen og flere måneders forvirring om deres forhold.

Nu, knap en måned senere er rygterne allerede begyndt at florere om, at Lopez har fundet sammen med eksen, Ben Affleck igen.

Det sker, efter de i starten af maj blev spottet sammen, og nu igen få uger efter, hvor de endda blev fanget på kamera.

- Jennifer tilbragte flere dage sammen med Ben. De har en stærk kemi. Det er gået stærkt og har været intenst, men Jennifer er lykkelig, kunne en unavngiven kilde berette til People efter den hede weekend i Montana.

Men noget tyder på, at de to eks'er allerede forsøgte at genfinde gnisten for flere måneder siden.

Det beretter TMZ.

Hede emails

Det lader nemlig til, at Ben Affleck skulle være den, der tog det første skridt, da han tilbage i februar måned begyndte at sende skuespillerinden søde emails.

Dette mens hun var i fuld færd med optagelserne til den kommende film ”Shotgun Wedding” - og ikke mindst mens hun fortsat var forlovet med Rodriguez.

Ifølge kilder tæt på parret lyder det, at de to begyndte at skrive regelmæssigt frem og tilbage, og at tonen ikke bare var venskabelig, men at den i stedet var mere ”sød og med en tydelig længsel efter Jen”.

Ben skulle have set billeder af Jennifer under optagelserne til filmen og derefter have skrevet, hvor smuk hun så ud, og hvor meget han ønskede, han kunne være der sammen med hende.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210318-215856-2-1920x2880we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

I en alder af 51 år er Lopez da også fortsat i sin måske allerbedste form, så det er da forståeligt, hvis Affleck ikke kunne andet end at mindes de gode tider med hende. Foto: Ritzau Scanpix

Ifølge kilderne var det dog ikke kun Ben, der åbnede sit hjerte op.

Jennifer skulle angiveligt selv have skrevet, hvor meget hun elskede, hvad han skrev, og at han havde en evne til at ”eje hendes hjerte med sin tekst”.

De to skulle have fortsat deres skriblerier, mens J Lo færdiggjorde sine optagelser, der sluttede i april, og der var altså ingen fysisk kontakt mellem de to før i starten af maj.

Det hotteste par i Hollywood

Ben Affleck og Jennifer Lopez brød første gang deres forhold tilbage i 2004, efter at de mødte hinanden tre år tidligere.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega751653_001.jpg
 Foto: MEGA

Trods parret kun var sammen i få år tilbage i 00'erne, så er de et af de Hollywoodpar, som de færreste vil glemme. Foto: MEGA

Siden har det lydt, at de to altid har vedvaret deres venskab.

Nu kunne alt dog meget vel tyde på, at der er mere end venskab under opsejling mellem de to skuespillere.

Det er da heller ikke mange måneder siden, at Affleck for første gang i mange år offentligt talte ud om sin tid med Lopez i starten af 00’erne.

Her sagde han blandt andet, at hun burde være blevet nomineret for sin rolle i Hollywoodfilmen ”Hustlers”, og at han har stor respekt for hende.

null

Sponsoreret indhold