Ben Affleck mindes sin tid med Jennifer Lopez: - Folk var så fucking ondskabsfulde

Foto: MEGA

Inden den i dag 51-årige sanger og skuespillerinde Jennifer Lopez for alvor fik sit gennembrud som verdensstjerne, ja, så var hun ikke den mest tilbedte person i Hollywood.

Det mærkede hun for alvor, da hun dannede par med den i dag 48-årige ”Gone Girl”-skuespiller Ben Affleck – i hvert fald hvis man spørger ham.

I podcasten ”Awards Chatter” med The Hollywood Reporter fortæller han nemlig, at der dengang blev skrevet ting, som journalister ville miste jobbet på i dag.

- Folk var så fucking ondskabsfulde – de var sexistiske, racistiske. Der blev skrevet grumme og forfærdelige ting om hende på måder, som hvis det var blevet skrevet i dag, så ville folk blive fyret, lyder det blandt andet fra ham.

- I dag er hun i stedet respekteret for det arbejde, hun har lavet, og hvor hun kommer fra, hvad hun har opnået – præcis som det fucking skulle være.

Ben Affleck og Jennifer Lopez begyndte at date tilbage i 2002, kort tid efter at hun havde endeliggjort sin skilsmisse med skuespilleren Chris Jud.

Artiklen fortsætter under billedet

Her ses det dengang forelskede par i 2002. Foto: MEGA

Parret blev efterfølgende forlovet i november måned 2002, men i januar 2004 valgte de at gå hver til sit.

Året efter blev Affleck gift med Jennifer Garner, som han var sammen med i 10 år, inden de også blev skilt. De to nåede at få tre børn med; Violet på 15, Samuel på otte og Seraphina på 12.

I dag danner Affleck par med Ana de Armas.

 

Lopez selv blev senere i 2004 gift med Marc Anthony, og de to blev først skilt i 2014, hvorefter hun fandt sit livs kærlighed i Alex Rodriquez, som hun i dag er forlovet med.

Stor medieovervågenhed

Men trods et relativt kort forhold mellem de to, ja, så nåede de altså at få en stor portion af mediernes opmærksomhed.

- Du ved, der vil altid være en månedens historie, og at jeg datede Jennifer Lopez, det var bare det, som var den tabloid-historie dengang, mindes ham.

Selvom de ikke oplevede meget medvind gennem deres forhold, så holder de to fortsat kontakten, og Affleck er ikke sky for at rose sin ekskæreste. Senest for hendes rolle i storfilmen ”Hustlers”.

- Hun skulle have været blevet nomineret. Hun er virkelig den ægte vare, fortalte han i sin tid til The New York Times, da hun ikke fik sin Oscar.

Artiklen fortsætter under billedet

Jennifer Lopez i filmen "Hustlers" fra 2019. Foto: MEGA

- Jeg holder kontakten og snakker med hende periodisk, og jeg har en kæmpe respekt for hende. Altså hvor sindssygt er det ikke lige, at hun har haft sin største film i en alder af 50? Det er fucking sejt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close