Derfor slog Jennifer Lopez op med Alex Rodriguez

Foto: MEGA

Tilbage i marts begyndte rygter at florere om, at den 51-årige Jennifer Lopez og den 45-årige Alex Rodriguez var gået hver til sit, og i sidste uge kunne det forhenværende stjernepar så bekræfte, at de ikke længere er kærester

Hverken J.Lo eller A-Rod har dog været villige til at løfte sløret for, hvad der er gået galt mellem dem. 

Heldigvis har en ven tæt på Jennifer talt med People, og vennen er fuld af gode grunde, der skal forklare, hvorfor parret slog op. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Jennifer kunne ikke længere stole på Alex, og det blev for meget for parret, der ikke længere er hverken kærester eller forlovet. (Foto: MEGA) 

- Hun insisterede på det. Der er for mange problemer, der stadig er uløste, lyder det fra Lopez-vennen.

Vennen afslører i samme omgang, at det i bund og grund handler om, at Jennifer ikke føler, hun kan stole på den tidligere baseballspiller. 

- Hvad end han har været utro eller ej, betyder ikke noget. Hun nægtede at tolerere frygten for det, som hang i luften mellem dem. 

- Hun har været ret ulykkelig og følte ikke, at det var i hendes bedste interesse at blive sammen med Alex, siger vennen, der tilføjer, at Jennifer har det godt nu og primært finder trøst hos sine børn. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Det er denne labre larve, "Southern Charm"-stjernen Madison LeCroy, der eftersigende har lavet rav i forholdet mellem J.Lo og A-Rod. (Foto: Ritzau Scanpix)

Rygter om utroskab

I marts måned landede historien om, at den dominikansk-amerikanske sportsstjerne havde haft en affære med realitystjernen Madison LeCroy, men hun var lynhurtig til afkræfte de hede rygter. Sådan da. 

- Han har aldrig været sin forlovede fysisk utro med mig, lød Madisons forklaring. 

Hun fortalte i samme omgang PageSix, at hun udelukkende havde talt i telefon med ham, og at det var ganske "uskyldigt" det hele. 

En kilde tæt på parret udtalte på det tidspunkt, at Jennifer og Alex blot "gik igennem en hård tid", og at de altså ikke var gået fra hinandden. Nu har piben dog fået en anden lyd. 

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez fandt sammen i 2017 – og allerede to år senere blev de forlovet. Noget bryllup blev det dog aldrig til. 

Lopez har de 13-årige tvillinger Maximilian og Emme fra sit ægteskab med sangeren Marc Anthony. Rodriguez har to døtre på 12 og 16 år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close