Kendte25. juni 2021

Jennifer Lopez og Ben Affleck drømmer om bryllup: Vil være sammen for evigt

Det er kun et par måneder siden, parret fandt sammen igen efter 18 år fra hinanden. Men det lader til, vi snart kan høre kirkeklokkerne ringe
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 51-årige ”Hustlers”-skuespillerinde og sanger Jennifer Lopez og hendes tidligere flamme, den 48-årige Ben Affleck, gør alt, hvad de kan, for at råde bod på deres mange år fra hinanden.

Tilbage i 2004 valgte stjerneparret at gå fra hinanden - blot få dage før de skulle have sagt deres ”ja” til hinanden.

Og nu ser det ud til, at Affleck ikke ønsker at historien skal gentage sig.

Ifølge en kilde tæt på parret har skuespilleren planer om at gå ned på ét knæ, ”inden året er omme”.

- Selv om det muligvis kun er få uger gammelt, deres nye forhold, så er de jo bare startet der, hvor de slap, lyder det fra insideren, der fortsætter:

- Jen og Ben kender hinanden ud og ind – det gode, det dårlige og det grimme. De er ikke startet forfra.

Det var tilbage i april måned, rygterne begyndte at florere om, hvorvidt "Bennifer" var blevet en ting igen.

Altså i selvsamme måned som Lopez og hendes forlovede gennem de seneste par år, Alex Rodriguez, officielt gik fra hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega739348_001_2.jpg
 Foto: MEGA

Lopez og Rodriguez begyndte officielt at date tilbage i 2017, inden de to år senere blev forlovet. Brylluppet skulle have stået i 2020, men grundet coronapandemien valgte de to at udsætte den store dag. Foto: MEGA

Kort tid efter blev sangerinden desuden fotograferet bære den forlovelsesring, hun fik af Ben Affleck tilbage i 2002 – som hun altså aldrig afleverede tilbage.

Ifølge kilden bruger Ben en stor del af sin tid sammen med Lopez, hendes børn, mor og søster. Det var desuden til Lopez’ søsters fødselsdag, de to for første gang blev spottet kysse offentligt.

null

Det lader altså til, at det nok nærmere er et spørgsmål om tid, før de to officielt får sagt deres ”ja” til hinanden.

- Ben vil gerne give den længerevarende kærlighed endnu en chance, og han har en plan om at fremføre et romantisk frieri på sangerindens 52 års fødselsdag den 24. juli, lyder det ifølge insideren.

Hollywoods hotteste par

Bennifer var på alles læber tilbage i 00’erne, efter de to mødte hinanden under optagelserne til den romantiske komedie ”Gigli” i 2001.

Allerede året efter var de to forlovet, men pinslerne fra medierne og pressen gjorde i sidste ende, at de to valgte at gå hver til sit i 2004.

Men da Ben Affleck og kæresten Ana de Armas gik fra hinanden i januar, begyndte skuespilleren vist at tænke lidt over sin fremtid.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megar70884_16_0.jpg
 Foto: MEGA

Det gik hedt for sig mellem de to stjerner i starten af 00'erne, og nu er romancen mellem dem tilbage igen. Foto: MEGA

Allerede i februar måned begyndte han nemlig at sende Lopez søde emails, mens hun var i fuld færd med optagelserne til sin kommende film ”Shotgun Wedding”.

Han skulle have set billeder af hende under optagelserne og derefter skrevet, hvor smuk hun så ud, og hvor meget han ønskede at være sammen med hende.

Her skulle de to så have fortsat deres skriblerier til hinanden, mens Lopez’ forhold til Rodriguez var usikkert. Da hun officielt brød forlovelsen, fandt det gamle par hurtigt sammen igen.

null

Sponsoreret indhold