Forlovelse i sigte? Jennifer Lopez har allerede fået sin ring af Ben Affleck

I disse dage taler alle om det tidligere kendispar Ben Affleck og Jennifer Lopez, der måske/måske ikke har fundet sammen igen.

Parret blev i hvert fald spottet sammen på en hyggelig miniferie tidligere på ugen, ligesom Ben Affleck den seneste måneds tid er blevet set komme og gå fra Jennifers palæ adskillige gange. 

Og hvis det nu er, at Ben Affleck og J.Lo rent faktisk har genfundet kemien, så er der gode nyheder, når det kommer til den potentielle forlovelsesring. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

De var Hollywoods hotteste par fra 2001 til 2004. Og ifølge rygterne er de ved at blive det igen. (Foto: MEGA)

Ifølge Jennifers tidligere PR-agent, Rob Shuter, så har den 51-årige popstjerne aldrig afleveret den ring tilbage, hun fik af Affleck, da parret blev forlovet tilbage i 2002. 

Det fortæller han i sin podcast "Naughty But Nice", ligesom han også har fortalt lystigt om parret til Access Hollywood. 

- Så vidt jeg ved, afleverede Jen aldrig ringen tilbage, lyder det fra Rob. 

- Så hvis tingene fortsætter med de to, som det ser ud lige nu, så har hun allerede den smukkeste ring, jeg nogensinde har set. Den er fuldstændig fantastisk. 

- Den er forblændende. Jeg troede næsten, og tilgiv mig, Jen, at den var fake, fordi den var så enorm. 

Den forhenværende PR-agent, der arbejdede for Jennifer, da hun og Ben Affleck mødte hinanden under indspilningerne til filmen "Gigli" i 2001, fortæller desuden, at J.Lo tidligere har sagt, at Ben var hendes "livs kærlighed". 

Og i Hollywood-land er der mange kendisser, der er glade for nyheden om Beniffer. 

Fredag flippede ingen ringere end Jennifer Lawrence nærmest helt skråt, da hun hørte nyheden om, at Bennifer var ved at finde sammen igen. 

- Tager du fucking pis på mig, de er i Montana. De er i Montana, lød det  blandt andet fra den Oscar-vindende Lawrence. 

Også Matt Damon tog nyheden med et smil, da det blev præsenteret for ham. 

Skuespillerinden Ana de Armes vinkede i januar farvel til Ben Affleck, mens Jennifer Lopez i sidste måned fik nok af Alex Rodriguez og derfor smed ham på porten, så de to megastjerner har haft god grund til at se ekstra meget til hinanden. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close