Kendte 7. juli 2021

Jennifer Lopez indrømmer: - Jeg har aldrig haft det bedre

For første gang siden den genopståede romance med skuespilleren Ben Affleck taler sangerinden ud om sit privatliv
Foto: Ritzau Scanpix

I forbindelse med udgivelsen af sin nyeste sang ”Cambia El Paso” kunne den 51-årige sanger- og skuespillerinde Jennifer Lopez for første gang i flere måneder sætte ord på, hvordan hun har det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ord som de fleste fans over hele verden har ventet i spænding på de seneste måneder, efter hun og den 48-årige skuespiller Ben Affleck pludseligt genfandt deres romance efter 17 år væk fra hinanden.

Det gør hun i et interview med Apple ifølge People.

- Jeg er super glad. Jeg ved, at folk altid tænker; ”Hvordan har du det? Hvad sker der? Er du okay?”. Jeg har aldrig haft det bedre, lyder det kontante svar fra sangerinden.

De seneste billeder af parret viser da også, hvordan de to har svært ved at holde sig fra hinanden, efter igen at have fundet deres vej tilbage til hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Parret nød for nylig en hyggelig tur i Universal Studios sammen med J Lo's børn, tvillingerne Emme og Max samt med Afflecks søn Samuel. Foto: Ritzau

Noget der skete kun kort tid efter, at hun og sin nu eksforlovede, Alex Rodriguez officielt gik fra hinanden i april måned, efter flere ugers forvirring omkring deres forhold.

- Jeg vil gerne have, at dem som tænker på mig og holder af mig, fordi jeg tænker på dem og holder af dem, skal vide, at jeg virkelig er landet et sted i mit liv, hvor jeg har det godt alene, siger hun videre og fortsætter:

- Og jeg tror, at så snart du lander sådan et sted, så begynder der at ske helt fantastiske ting for dig, som du måske aldrig troede ville ske igen. Så ja, det er der, jeg er lige nu.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez blev kærester tilbage i 2017 og to år senere, faldt baseballstjernen på ét knæ. Brylluppet skulle have stået i 2020, men parret valgte at udskyde det grundet corona. I marts 2021 begyndte rygterne om deres brud for første gang at sprede sig, inden de i april måned bekræftede. Foto: MEGA

Udover at have fundet kærligheden til sin gamle flamme igen, så har hun også genfundet kærligheden til sin musik. Noget der skete under optagelserne til hendes seneste film ”Shotgun Wedding”, hvor hun desuden også begyndte at have kontakt med Affleck på regelmæssig basis igen.

Hun forklarer det med, at ”nogle bliver enormt inspirerede, når de er knust”, men at der gælder ”det komplet modsatte” for hende.

Lopez slutter af med at takke for al den kærlighed, der den seneste tid er kommet hendes vej. Fra både fans og andre Hollywood-stjerner:

- Jeg vil bare gerne have, at alle ved, at det her, det er den bedste tid i mit liv.

Sponsoreret indhold