Jennifer Lopez afslører: Har været i parterapi

Foto: MEGA

Det er muligvis de færreste kærestepar og ægtefolk, der har klaret karantænetiden under den verserende pandemi uden et eneste skænderi, diskussion eller udfordring.

Mange ønsker muligvis ikke at indrømme det – og da slet ikke de store, kendte stjerner der dagligt lever med, at deres privatliv udbasuneres i diverse medier.

Ikke desto mindre er det lige det, som den 51-årige sanger og skuespillerinde Jennifer Lopez har gjort i et nyt interview med Allure.

Hun og hendes forlovede, den 45-årige baseball-spiller Alex Rodriguez har nemlig haft stor gavn af at få professionel hjælp under lockdown.

- Det har faktisk været rigtig godt for os. Vi har haft muligheden for at arbejde med os selv. Vi har været i terapi sammen, fortæller hun.

- Jeg tror virkelig, at det har været gavnligt for os og vores forhold, lyder det videre fra ”Hustlers”-stjernen.

Artiklen fortsætter under billedet

Parret har været sammen siden 2017. Foto: MEGA

Hun indrømmer videre, at det var svært for hende at tilpasse sig den nye hverdag, hvor hendes forlovede havde nemmere ved at finde sig til rette.

- Jeg savner at være kreativ, og jeg savner at kunne løbe på motorvej 150. Men Alex, af alle mennesker, han var bare sådan; ”Jeg elsker det. Jeg elsker at være hjemme. Jeg elsker at klare mine Zoom-møder. Jeg elsker at vide, at mine børn er her, og at vi er her hele tiden”.

I de første måneder af karantænetiden var det da også tydeligt, at Lopez havde svært ved ideen om, at hun skulle blive derhjemme.

I starten af april måned 2020 blev både hun og Rodriguez spottet på vej til deres faste træningscenter, selvom der med store bogstaver stod på døren: Træningscenteret er ikke åbent. Bliv derhjemme og hold jer i sikkerhed.

Artiklen fortsætter under billedet

Parret blev flere gange spottet på vej til og fra træning, mens alt var lukket ned. Foto: MEGA

Et tilfældigt møde

J. Lo og A. Rod mødte hinanden første gang helt tilbage i 2005. Her var Lopez dog allerede gift med sangeren Marc Anthony. På daværende tidspunkt var også Rodriguez gift til anden side.

Flere år senere, nemlig i 2017, stødte de to dog tilfældigt på hinanden igen, og derfra tog romancen fart. Han friede til sangerinden i marts 2019.

De to havde planer om at sige deres ”ja” til hinanden sidste sommer – men pandemien kom i vejen, og de har endnu ikke afsløret, hvornår deres store dag kommer til at blive.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close