Kendte19. januar 2021

Jennifer Lopez nægter: Jeg har IKKE fået botox

Sangerinden Jennifer Lopez vil absolut ikke finde sig i beskyldninger om, at hun har fået sprøjtet botox i ansigtet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jennifer-lopez_0.png
 Foto: MEGA

Det kan godt være, at den smukke Jennifer Lopez har passeret de 50, men det betyder ikke, at hun har fået sprøjtet fillers og botox i ansigtet for at holde sagerne på plads.

Den 51-årige sangerinde har fuld gang i produktlanceringen af sin nye hudplejeserie, og det har blandt andet resulteret i en video af J.Lo selv, der på sin Instagram-profil viser en ansigtsmaske frem, der - ifølge hende selv - giver en helt fantastisk hud.

Det er dog langt fra alle hendes følgere, der er overbeviste om, at en simpel ansigtsmaske er nok til at ordne sagerne.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-01-18_kl._14.48.43.png
 Foto: MEGA

Niksen biksen, Karen Blixen, ingen botox til J.Lo. Sådan her ser man ud, når man er 51 ved blandt andet at være glad og positiv. Det siger hun i hvert fald selv. (Foto: MEGA)

- Men kan jeg lige nævne, at bryn og pande overhovedet ikke bevæger sig, når du taler eller prøver at udtrykke noget. Du har helt klart botox. Og masser af det. Og det er helt fint. Siger det bare, skriver en følger i kommentarsporet.

Flere stemmer i og peger på, at sangerinden ikke kan benægte, at hun har fået sprøjtet noget hjælp ind i hovedet for at holde udseendet.

Men næh, nej, den vil Jennifer Lopez ikke have siddende på sig.

- LOL, det er bare mit ansigt!!! For 500 milliontedele gang: Jeg har aldrig fået botox eller andre insprøjtninger eller operationer. Siger det bare, skriver hun i kommentarsporet og fortsætter:

- Få dig noget JLO BEAUTY og føl dig smuk i din egen krop. Og her er en anden JLO Beauty-hemmelighed: Brug mere tid på at være positiv, flink og opløftende over for andre og brug ikke din tid på at sparke til andre. Det vil også holde dig ung og smuk.

Til Jennifer Lopez forsvar benægter hun hverken laserbehandlinger eller andre former for intensiv ansigts- og hudpleje.

Se Jennifer Lopez' opslag her:

Sponsoreret indhold