Kendte3. september 2018

TV-værts ufattelige tragedie: - Jeg har kun få dage tilbage at leve i

Den britiske TV-vært Rachael Bland har i flere år kæmpet mod brystkræft – og i dag kom hun så med den nedslående og ufattelige besked, at hun kun har få dage tilbage at leve i. – Det er meget surrealistisk. Tak for al jeres støtte, skriver TV-værten i sit "farvel"-opslag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv_vaert_front.jpg
 Foto: Privat

Den britiske TV-vært Rachael Bland har kun få dage tilbage at leve i.

I flere år har den 40-årige BBC-vært kæmpet med en ondartet brystkræft, og i dag kom hun så med den nedslående og ufattelige besked, at hun ikke kan vinde kampen.

Faktisk drejer det sig bare om få dage, før at livet er forbi.

Rachael, der bor med sin familie i Cheshire, har gennem hele sygdomsforløbet været særdeles ærlig omkring sin situation, og det var da også hende selv, der i dag fortalte sine mange følgere og fans om den triste udvikling. Det skete på hendes Instagram- og Twitter-profil.

- Efter ord af legendariske Frank S – Jeg er bange for, at min tid er kommet venner.

- Og så pludseligt. Jeg har fået at vide, at jeg kun har få dage tilbage. Det er meget surrealistisk. Tusind tak for al støtten, jeg har fået henad vejen. Jeg kan selvfølgelig ikke nå igennem alle jeres hilsner, men vil jeg prøve, skriver Rachael som kommentar til det billede, som hun mandag lagde på sine sociale medier.

Billedet viser hende i et kærligt øjeblik med ægtemanden Steve, der har kæmpet sammen med hende siden 2016, hvor hun fik konstateret brystkræft. Sammen har de sønnen Freddie.

Rachael har fortalt åbent og ærligt om kræftkampen i sin blog Big C Little Me, siden hun fik konstateret sygdommen i november 2016. Brystkræften havde på det tidspunkt spredt sig til fire lymfeknuder i hendes armhule.

Desuden har hun også talt om sin situation i en podcast-serie med titlen ”You Me & The Big C”.

Rachael tilføjer i sit opslag, at den podcast vil fortsætte efter hendes død.

Siden diagnosen i 2016 har hun undergået flere operationer, ligesom hun har modtaget flere skrappe kemokure. Tilbage i maj fik Rachael at vide, at kræften var uhelbredelig.

På sin blog fortalte hun, at den knusende besked kom over telefonen, mens hun var på besøg hos en isvaffelmager med sin toårige søn.

- Mit hjerte hamrede, da jeg tog telefonen. Jeg vidste, at opkaldet nok ikke var godt. Så kom ordene ”Jeg er ked af det, men det er dårligt nyt. Biopsierne er kommet tilbage, og de viser, at kræften er vendt tilbage og nu er i huden også”.

- Jeg kiggede på min lille Freddie, der legede uskyldigt et stykke væk, og mit hjerte blev knust. Jeg samlede ham op og måtte hjem og overbringe Steve nyheden om, at kræften var metastatisk og nu uhelbredelig.

I dag har hun så fortalt sine mange fans og følgere, at tiden er kommet.

Sponsoreret indhold