Kendte29. december 2019

Jason Watts mareridt: Endelig groet sammen

20 år efter sin motorcykelulykke har den tidligere racerkører Jason Watt igen været indlagt. Denne gang har det stået på i månedsvis.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jason_watt_med_kone.jpg
 (Foto: Privat)

49-årige Jason Watt kan smile igen efter et hårdt 2019, hvor det meste af tiden er gået med at komme oven på efter en stor rygoperation.

– Jeg har det nogenlunde. I marts gennemgik jeg en stor rygoperation, så jeg er ved at komme tilbage til livet. En måned på hospitalet og tre måneder i genoptræning.

– Jeg har i alt været syv måneder om at gro sammen, fortalte den tidligere racerkører, som havde fruen Majbrit Heidi Watt med til åbningsreception på skønhedsklinikken Klinik Sui Østerbro.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-820988.jpg
 Foto: All Over

Det er mere end 20 år siden, Jason Watt kom ud for den motorcykelulykke, der skulle ændre resten af hans liv. (Foto: Aller Media DK)

Jason Watt startede sin karriere i motorsportsverden, da han var kun 10 år gammel tilbage i 1980.

Allerede i 1985 vandt han sin første medalje, og han fortsatte mod toppen.

I 1994 kunne den unge danske mand kalde sig både verdens- og engelskmester i Formel Ford. Jasons karriere som professionel racerkører var på vej mod toppen, da han blev involveret i en voldsom motorcykelulykke, der resulterede i, at han blev lam fra brystet og ned.

Sponsoreret indhold