Kendte5. juni 2021

Janni Spies om sin afdøde bror: Savnet er stort

Spies har kun kærlige minder om Leif Brodersen, der døde for nylig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/janni_8.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Gennem hele livet hang de sammen som ærtehalm, og efter hans død er Janni Spies, 58, ganske langsomt ved at bearbejde tabet af sin bror, Leif Brodersen, der døde i en alder af kun 73 år.

– Savnet til Leif er meget stort. Han var en fantastisk storebror – så ærlig, dygtig, hæderlig og trofast. Jeg tænker på alle de smukke og dejlige minder, jeg har om ham. Dem er der heldigvis masser af, siger Janni Spies til SE og HØR gennem sin pr-agent, Signe Lykke Jensen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/janni_4_6.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Janni Spies savner sin storebror, Leif Brodersen, frygteligt. (Foto: Lars H. Laursen)

Trods – eller måske på grund af – aldersforskellen på 15 år beskyttede Leif Brodersen sin lillesøster gennem hele livet, og det var da også ham, hun pegede på til at lede Spies-koncernen videre, da hun arvede den efter Simon.

På kant med Kjær

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/janni_1_4.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Den tidligere rejsedronning havde et meget nært venskab med Leif i alle årene. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det viste sig at være en mindre heldig disposition, men alligevel bibeholdt Janni og Leif de fantastiske relationer gennem hele livet. Også under hendes ægteskab med Christian Kjær, der ikke brød sig synderligt om sin svoger, som han da også fik fjernet fra topposten i Spies-koncernen, så Christian selv kunne få foden under chefbordet i rejsekoncernen.

Kjær skrev flere rasende breve til Leif Brodersen, der til gengæld beskyttede sin lillesøster ved ikke at fortælle hende om brevene fra hendes mand. Dem hørte hun først om, da hun og Christian Kjær mødtes i retten efter deres skilsmisse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/janni_3_5.jpg
 (Foto: Winnifred Eriksen)

Her et sjældent billede af hele den familie, som Janni nu har mistet. Fra venstre er det Lene Bille Larsen, Janni, Vinnie Düring, hendes far, Werner Isager, Leif Brodersen og Jannis mor, Yvonne Isager. (Foto: Winnifred Eriksen)

Nu har hun kun minderne tilbage om sin elskede storebror – ligesom det er tilfældet med hendes søster, Winnie, og hendes forældre, der alle er døde inden for de seneste 14 år.

Sponsoreret indhold