Kendte7. marts 2024 (opd. 8. marts 2024)

Janni Ree svarer igen: - Jeg vil heller ikke lave tv med Amalie

Danskerne skal ikke gøre sig nogle forhåbninger om nyt tv med Janni Ree og Amalie Szigethy, der ellers tidligere har haft stor succes med "Forsidefruer"
Janni og Karsten havde en hyggeaften i det københavnske til premierne på "Askepot - The Musical".
Janni og Karsten havde en hyggeaften i det københavnske til premierne på "Askepot - The Musical".
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy udelukker: Vil ikke arbejde med Janni Ree

Amalie Szigethy og Janni Ree.

Der var engang, hvor de to realitydivaer og forsidefruer leverede god realitydrama i bedste sendetid. Og så var de jo også tætte slyngveninder.

Men det har ændret sig, og nu ser Janni og Amalie ikke ikke længere hinanden privat. Eller overhovedet for den sags skyld.

Derfor var det måske noget nær akavet, da både Janni og Amalie gæstede den store gallapremieren i Koncertsalen i Tivoli, København, selvom ingen af parterne rigtigt satte ord på det.

Til gengæld ville den 32-årige Szigethy gerne afsløre, at det for hende er totalt udelukket, at hun kommer til at lave tv i selskab med Janni Ree igen.

- Nej, det ville jeg ikke. Nej. Det er udelukket, meddelte Amalie til SE og HØR.

Janni siger også fra

Det er dog ikke kun Amalie, der ikke vil arbejde sammen med Janni.

- Det gælder den anden vej også. Der er vi meget enige, lød det fra en storsmilende Janni Ree, der havde sin mand, Karsten Ree, med under armen.

Den 53-årige Ree forsøgte at holde samtalen så sober som muligt, når det kom til eksveninden og deklarerede i den forbindelse:

- Jeg siger ikke noget. Ingen kommentarer.

Til gengæld havde Karsten Ree ikke svært ved at finde de rigtige ord frem.

- Up yours!, lød det kækt fra den 78-årige rigmand, der kunne tilføje, at parret i overmorgen rejser til Afrika for "at se på afrikanere".

Sponsoreret indhold