Kendte7. marts 2024

Amalie Szigethy udelukker: Vil ikke arbejde med Janni Ree

Amalie Szigethy dukkede torsdag aften op til premiere på Askepot The Musical i Tivoli, hvor hun blev konfronteret med eks-veninden Janni Ree
Mens luften igen er lun mellem Amalie og Mikkel er den stadig iskold mellem eks-veninderne. 
Mens luften igen er lun mellem Amalie og Mikkel er den stadig iskold mellem eks-veninderne.
 Foto: Martin Høien

32-årige Amalie Szigethy og kæresten Mikkel Skelskov mødte torsdag aften op på den røde løber i Tivoli . Det er første gang, at de to følges til så stort et arrangement, siden de endnu engang stod frem som par sidste år.

- Vi har været sammen på den røde løber før, men det her er den store med en masse presse, det er første gang, bekræfter hun til SE og HØR.

Parrets døtre var ikke med mor og far på den røde løber, men bliver passet af farmor og farfar, fortalte en glad Amalie.

Tonen bliver straks en anelse mere anspændt, da snakken falder på eks-veninden Janni Ree, der også er dukket op til aftenens premiere:

- Jeg tænkte nok, at hun nok skal komme, og selvfølgelig skal vi se hinanden til forskellige arrangementer. Det er jo, hvad det er, jeg tænker ikke yderligere over det, fortæller Amalie.

Udelukker samarbejde

Så længe de to ikke skal interagere med hinanden, så fylder uvenskabet ikke mere, end at de to tilsyneladende kan tolerere hinandens tilstedeværelse:

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-07/_mho5585.jpg
Janni og Karsten Ree var også mødt op til aftenens premiere.
 Foto: Martin Høien

- Altså, arbejde sammen, det skal vi jo ikke til sådan et arrangement, men man skal jo se hinanden. Det har jeg det fint med.

Frøken Szigethy understreger dog én gang for alle, at hun ikke i fremtiden vil kunne arbejde med den tidligere Forside frue-kollega nogensinde igen:

Nej, det ville jeg ikke. Nej. Det er udelukket, siger hun.

Sponsoreret indhold