Kendte7. marts 2024

Mikkel Skelskov taler ud om forholdet til Amalie Szigethy: – Vi har skullet sluge nogle kameler

Det er ingen hemmelighed, at forholdet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov har været turbulent, men ifølge Mikkel har de fundet roen og kærligheden ved at sluge kameler
Amalie og Mikkel.
Amalie og Mikkel.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Nu er det officielt: Amalie Szigethy er flyttet hjem til Mikkel Skelskov

Det går forrygende hjemme hos familien Szigethy-Skelskov.

Sådan lød meldingen fra Mikkel Skelskov, da han troppede op i Koncertsalen i Tivoli, København torsdag aften, hvor han naturligvis havde Amalie Szigethy med under armen.

SE og HØR fangede dog Mikkel i et øjeblik uden Amalie, og i dagens anledning ville den gode Mikkel gerne fortælle om, hvordan parret har fået kærligheden på rette spor.

– Jamen, vi fandt jo sammen igen, fordi der var kærligheder og amoriner i luften. Vi har det fantastisk sammen. Vi bor også sammen, afslører Mikkel, der dog havde lidt svært ved lige at huske, hvornår og hvor længe de har boet sammen.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-07/_mho5528_preview.jpg
Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov
 Foto: Martin Høien

Parret har som bekendt haft et turbulent forhold, men det er der ifølge Mikkel kommet mere ro på nu.

– Vi har været nødt til at finde nogle kompromiser og sluge nogle kameler begge. Det er jo ligesom alle andre kærlighedsforhold.

– Det er jo sådan noget med tolerance. Vi kommer jo fra hver vores opvækst, så vi har jo hver vores forestilling om, hvordan tingene skal være. Men jeg føler, vi får slebet flere og flere kanter, og jeg synes faktisk, at det går bedre end nogensinde.

Mikkel mener også, at de store dramatiske ture har været med til at forbedre det forhold, han har til Amalie den dag i dag.

– Jeg tror, selv om det er lidt kliché, at det har gjort os stærkere, fordi vi har været så meget igennem. Og hvis man stadig elsker hinanden efter alt det, man har budt hinanden, så må det være rigtig kærlighed.

– Hun har boet hos mig i et års tid. Før har det været meget op og ned, og det har det ikke rigtigt været den her gang. Der har vi mere fokuseret på fremtiden og på pigerne, så det har jeg virkelig nydt. Vores fælles drøm er jo, at vores piger skal have det bedste liv.

Mikkel og Amalie har sammen de to døtre Josephine og Hannah.

Sponsoreret indhold