Kendte 1. december 2021

Janni Ree efter Karstens vilde udmelding: Forstår ingenting

I går meddelte den 76-årige rigmand, Karsten Ree, at han kun havde få uger tilbage at leve. Noget, hustruen Janni Ree på ingen måde forstår
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke første gang, at hr. Ree taler om døden. Faktisk tværtimod.

I slutningen af september proklamerede den garvede pengemand nemlig over for SE og HØR, at han mente, det var ganske sandsynligt, at han kun havde få måneder tilbage af livet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Dan Mariegaard

Det er, som om Janni Ree ikke helt er med på, hvorfor hendes mand kommer med så dystre udmeldinger. Foto: Dan Mariegaard

Noget, som han blandt andet forklarede med et stort vægttab:

- Det er da, fordi gassen er ved at gå af ballonen, lød det dengang fra Karsten Ree, da han og hustruen mødte SE og HØR på den røde løber.

Alligevel kom det formentligt som et chok for de fleste, da DBA-stifteren i et interview mandag proklamerede, at månederne var blevet reduceret – og at han således nu ikke har mange uger tilbage at leve i:

- Når man ikke har så lang tid tilbage at leve i, begynder man at tænke i uger. Jeg føler bare, at tiden brager af sted på en uge med det liv, jeg har, lød det fra Karsten Ree i forbindelse med et interview med DBA Guide i anledningen af Den Blå Avis’ 40-års jubilæum.

Men hustruen og ”Forsidefruer”-stjernen Janni Ree er uforstående over for gemalens udmelding:

- Han har det fint, og han er IKKE syg lige nu. Han kan ikke se så godt på det ene øje, men synet kommer igen, forklarer Janni til SE og HØR og refererer således til den operation, Karsten Ree for få uger siden var igennem pga. nethindeløsning.

Selv om fru Ree har en idé om, at Karstens vilde udmelding muligvis kommer, fordi han ”lige nu føler sig træt og irritabel over sit øje”, er hun dog alligevel en smule uforstående over sin mands udtalelser:

- Forstår ikke, hvorfor han siger, han ikke har langt igen, så skal der være noget, jeg ikke ved, lyder det videre fra Janni Ree.

Janni og Karsten blev for få uger siden konstateret positive med coronavirus. I den forbindelse måtte Karsten akut opereres i øjet, fordi han havde fået nethindeløsning.

Noget, der på nuværende tidspunkt medfører nedsat syn.

Sponsoreret indhold