Kendte10. november 2021

Karsten Ree hasteopereret

Det var en akut operation, der var nødvendig for, at den 76-årige rigmand ikke blev blind, lyder det fra hans kone Janni Ree
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rigmanden Karsten Ree blev tirsdag hastet til hospitalet for at blive opereret i øjet.

Hasteoperationen blev udført på Glostrup Hospital, da han havde fået konstateret nethindeløsning på venstre øje efter vedvarende synsforstyrrelser. Det skriver B.T.

- Jeg har det lidt svært lige nu, siger 76-årige Karsten Ree til mediet, mens han befinder sig på Glostrup Hospital til tjek.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ree_3.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Karsten Ree er igen blevet opereret i øjet. (Foto: Mikael Rieck)

Ifølge hans kone, 51-årige Janni Ree, var der tale om en akut operation. Var han ikke blevet opereret, var han blevet blind.

Det er ikke første gang, at Karsten Ree har bøvlet med nethinden på øjet. i 2018 undergik han også en akut operation for det samme, efter han i nogle dage havde følt, at der var noget galt med det højre øje.

Også denne gang havde Karsten Ree klaget over sit venstre øje i nogle dage.

Man må sige, at Janni og Karsten Ree er hårdt ramt for tiden. De har begge for nyligt været igennem en omgang coronavirus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

- Vi er glade for, vi er blevet vaccineret, det har fået os hurtigere ud på den anden side, skrev forsidefruen for tre dage siden på Instagram.

null

Sponsoreret indhold