Kendte30. november 2021

Karsten Ree ikke i tvivl: Har kun uger igen

Det er kun en måned siden, den 76-årige Karsten Ree trist kunne fortælle, at der nok ikke er mere end måneder til, han går bort
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trods Janni Ree er ved godt mod, når snakken falder på hendes 76-årige ægtemand, Karsten Rees helbred, så er det bestemt ikke det samme, når man spørger ham.

Det er da heller ikke mere end en måned siden, den garvede pengemand kunne fortælle SE og HØR, at han er overbevist om, der kun går måneder, før han dør.

Og i et nyt interview med DBA Guide i forbindelse med 40-års jubilæet for DBA fortæller han, at det ikke længere er sådan, han ser på det.

- Når man ikke har så lang tid tilbage at leve i, begynder man at tænke i uger. Jeg føler bare, at tiden brager afsted på en uge med det liv, jeg har, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/ree_2_2.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Karsten Ree er meget åben og ærlig, når snakken falder på hans alder og skrantende helbred. Foto: Mikael Rieck

Det er heller ikke mange uger siden, Ree blev alvorligt syg, efter han blev ramt af corona. Mens det også kun er tidligere på måneden, han måtte undergå en akut operation, efter at han fik konstateret nethindeløsning på sit venstre øje efter vedvarende synsforstyrrelser.

Spilder ingen tid

Men efter alt at dømme, lever rigmanden i sandhed sit liv til fulde.

Det er nemlig kun få dage siden, hans hustru, forsidefruen Janni Ree kunne vise, hvordan både hun og manden ringede nytåret ind – dog lidt tidligere end os andre – med ganske festligt humør.

null

Sponsoreret indhold