Kendte 23. februar 2021

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev genforenes som værtspar på ”Go Aften LIVE”

Begge værter tager orlov fra TV 2 News for i stedet at sende direkte fra studiet i Tivoli
Foto: Thomas Laursen

En vaskeægte succesduo bliver nu genforenet.

Værterne Janni Pedersen, 53, og Lasse Sjørslev, 47, skal fremover beværte ”Go’ Aften LIVE” på TV 2.

Her kommer de til at supplere det andet værtspar, Natasja Crone og Abdel Aziz-Mahmoud, ligesom også den nyeste ”Go Aften”-vært Simi Jan og Christian Degn lejlighedsvist er på programmet.

- Vi er utroligt glade for, at Janni Pedersen og Lasse Sjørslev nu er en del af ’Go’ aften LIVE’s meget stærke værtshold, siger Henriette Ladegaard-Pedersen, der er TV 2-redaktør for ’Go’ morgen Danmark’ og ’Go’ aften LIVE’.

Det er snart tre år siden, at de to sad side om side i News-studiet, og der er ingen tvivl om, at de to har en helt særlig tv-kemi.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det bliver en fest

Mange seere vil måske kunne huske deres hyppige indslag i eksempelvis ”Natholdet”, hvor de to jævnligt havde svært ved at holde masken eller dy sig for at drille hinanden lidt.

Janni Pedersen, der havde stor fornøjelse af at være vikarvært på ”Go’ Morgen Danmark” i løbet af det meste af 2020, glæder sig især til at arbejde sammen med sin tidligere News-makker i et andet format.

- Det bliver en fest at være makker med Lasse igen. Vi har haft en tv-pause i tre år, men det er helt rigtigt for os at tage en tur sammen igen. Lasse og jeg supplerer hinanden så fint, både som venner og som kolleger, siger Janni Pedersen.

Tager orlov

Begge værter tager orlov fra deres tjanser på nyhedskanalen, mens Lasse Sjørslev dog stadig vil være at finde i værtsstolen på programmet ”Besserwisserne.”

For hans vedkommende bliver det et lidt anderledes job, end det han har været vant til hidtil.

- For mig er ”Go’ aften LIVE” en ny og interessant udfordring, efter at have arbejdet i 20 år som mere klassisk nyhedsjournalist. Det bliver sjovt at skulle formidle aktualitetsstof på en anden og mere afslappet måde, end jeg er vant til på TV 2 Nyhederne, siger Lasse Sjørslev.

De nye værtsansættelser kommer ovenpå en særlig omtalt fyring af Jes Dorph-Petersen, som blev afskediget efter en advokatundersøgelse på kanalen, hvor to tidligere praktikanter anklagede ham for krænkende adfærd ved to episoder i 2001 og 2003.

Tirsdag den 6. april har Janni og Lasse deres første vagt som værter i studiet i Tivoli.

Sponsoreret indhold