Kendte 29. januar 2021

Janni Pedersen i tårer for åben skærm: - Tænk, at jeg står og flæber

Fredag var den populære TV 2-værts sidste dag som morgenvært
Foto: Kaspar Wenstrup

Der var corona-farvelkram og champagne efter dagens ”Go Morgen Danmark”-udsendelse var løbet over skærmen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

52-årige Janni Pedersen takkede nemlig af for denne gang, og sendte for sidste gang som fast vært på morgenprogrammet, efter at have været vikar for Louise Wolff i ti måneder. 

Og det var tilsyneladende umuligt for den garvede tv-værtinde at undgå, at afskeden gik direkte i tårekanalerne.

- Tænk, at jeg står og flæber, lød det fra Janni på direkte tv fredag morgen, før hun fortsatte:

- Det må I virkelig undskylde, men jeg har virkelig været så glad for, at jeg måtte være inde i jeres morgenfjernsyn, og at jeg har fået lov til at være en del af det her fantastiske hold.

Og netop dette fantastiske hold af kollegaer havde også sørget for at sende den 52-årige vært afsted med et potpourri af nogle af hendes bedste og skøreste øjeblikke fra programmet. 

Se det hele her: 

Tilbage til News

Nu skal Janni Pedersen tilbage til holdet af TV 2 News-værter, og selvom det har været forrygende at få lov at stå ved ”Go Morgen”-roret, så glæder hun sig alligevel til at kunne sove lidt længere om morgenen.

- Jeg synes, det er svært at stå så tidligt op, fordi jeg er gået i overgangsalderen, og jeg kan ikke sove, når jeg ikke sover sammen med min mand, og han er ude i vores kolonihavehus, så jeg sover stort set ikke lige for tiden, har hun før udtalt til Ekstra Bladet.

Janni Pedersen, som er både erfaren krimireporter og desuden forfatter i samme genre, har sideløbende med tjansen på morgen-tv passet sine værtsroller på ”Station 2” og ”Bag forbrydelsen”.

Hun vil fortsætte som vært for krimiformaterne fremover.

Sponsoreret indhold