Nyheder 24. januar 2017

TV2 News' Janni og Lasse: Derfor svinger de så godt

Det er ikke kun på skærmen, at TV2 News’ kultpar har kærlig kemi. Privat er de også rigtig gode venner.
(Foto: Thomas Laursen)

Man kan efterhånden ikke sige Janni uden også at sige Lasse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De to TV2-værter er nærmest blevet kult på grund af deres både seriøse og sjove makkerskab på skærmen.

Og hvis man spørger Janni Pedersen, er der flere grunde til, at hun og Lasse Sjørslev svinger så godt sammen.

– Jeg kan godt lide hans skarphed og underfundighed ... Og så synes jeg, han er lækker, afslører Janni og får et grin fra Lasse.

– Altså – min mand er lækrere. Men jeg synes, Lasse er lækker, uddyber hun med et smil.

Duoen arbejdede første gang sammen i 2007, da TV2 News netop var gået i luften, og de begge dækkede rydningen af Ungdomshuset. Men det var først, da de for fire år siden blev fast makkerpar på skærmen, at venskabet for alvor begyndte.

– Jeg skulle egentlig bare sidde med Lasse, indtil de fandt en ny permanent morgenvært. Der var så nogen, der syntes, at det fungerede godt, og så har vi siddet sammen lige siden, fortæller Janni, da SE og HØR møder makkerparret på Scala Bodega på Nørrebro.

Og det professionelle partnerskab udviklede sig hurtigt. I dag er de to så gode venner, at Janni nærmest betragter Lasse som en del af sin familie.

– Han kender min hund, min mand og min datter. Jeg har det nogle gange sådan, at jeg ringer til Lasse, før jeg ringer til Kim (Jannis mand, red.), fortæller hun.

Og makkeren Lasse, der sidste år blev single, da han og studieværten Natasja Crone gik fra hinanden efter syv års parforhold, værdsætter også deres venskab.

– Det er fedt at have en makker, som man kan dele op- og nedture med, forklarer Lasse Sjørslev, der beskriver Janni som ”dygtig”, ”en holdspiller” og ”virkelig skør”.

– Hun har den side, som man også kender fra skærmen. Den umiddelbare side, hvor hun siger, hvad hun tænker. Og det gør hun så endnu mere, når kameraerne er slukkede, fortsætter Lasse Sjørslev.

I fire år har de stået tidligt op og delt morgentjansen på TV2 News. Men nu byder tilværelsen på nye udfordringer for makkerparret, der skal styre slagets gang på det nye eftermiddagsprogram ”NEWS & Co”. Læs hele det store interview med Janni og Lasse i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold