Kendte9. juli 2021

Jamie Lynn Spears lægger alle kortene på bordet: Udgiver detaljeret bog om familien

I kølvandet på søsterens dramatiske høring i slutningen af juni, udgiver Jamie Spears nu sin helt egen personlige biografi, og udelader tilsyneladende ingen detaljer om familien
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 30-årige tidligere skuespillerinde og Britney Spears’ lillesøster, Jamie Lynn Spears talte for første gang åbent om søsterens offentlige kamp få dage efter hendes dramatiske høring i retten.

Dette kom i kølvandet på, at flere fans påpegede, at Lynn ikke viste sin offentlige støtte til søsteren.

- Jeg føler, at det ikke kunne være mere tydeligt, at siden dag jeg blev født, har jeg kun elsket, set op til og støttet min søster, lød det blandt andet fra hende i en længere story på Instagram.

Nu lyder det, at hun er i gang med sin helt egen personlige beretning om livet i Spears-familien. Det skriver flere medier, herunder både The Sun og Page Six.

Det gør hun i en bog, der har fået en ganske særlig titel: ”I Must Confess: Family, Fame and Figuring It Out”, lyder det – med en åbenlys hentydning til en af Britneys ikoniske sange, nemlig hendes debut single ”Baby One More Time”.

Bogen er sat til at udkomme den 18. januar 2022 og nyheden om den kommer kun få dage efter, at ”Zoey 101”-skuespillerinden følte sig nødsaget til at kalde sig selv ”fattig”, efter flere overskrifter om, at hun og resten af familien nyder stort af Britneys indkomst.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/megar123475_4.jpg
 Foto: MEGA

Søstrene fotograferet sammen tilbage i 2005. Foto: MEGA

Fortæller alt

Biografien kommer umiddelbart til at lade fans af Spears-familien komme helt tæt på – både på Jamie selv, men også hendes søster og forældre.

- Hun kommer til at dele historier, som aldrig før er blevet hørt, som både er sjove, inspirerende, kaotiske og ubehagelige. Som for eksempel at hun oplevede, hvordan hendes mor kreditkort blev afvist ved kassen, da hendes søster spillede i radioen. Hvordan det føles at have været inspirationen til programmet ”16 and Pregnant”, og hvordan hendes datters ATV-ulykke tvang hende til at genoverveje sit liv, lyder det blandt andet i beskrivelsen af bogen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega2462_014_1.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Det lyder videre, at den 256-sider lange bog kommer til at fokusere på, hvordan det var for Jamie at vokse op i skyggen af sin storesøster, mens hun selv havde store drømme inden for underholdningsbranchen.

Spears-søsteren har endnu ikke selv kommenteret på den kommende udgivelse.

null

Sponsoreret indhold