Kendte29. juni 2021

Efter dramatisk høring: Nu taler Jamie Lynn Spears endelig ud

Lige siden popstjernen talte til retten onsdag, er det ikke mange ord, der er kommet fra Spears’ familie. Men nu tager lillesøster Jamie altså endelig bladet for munden og forsikrer sine fans, at hun er der for sin søster
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var en berørt og ikke mindst chokeret verden, der så til, da Britney Spears onsdag talte ærligt ud i retten i Californien.

Under hendes 24 minutter lange vidneudsagn kom det nemlig frem, at hun blandt andet følte sig dybt deprimeret, udnyttet og ikke mindst helt alene grundet det værgemål, der siden 2008 har sikret, at hun har været umyndiggjort som både person og ikke mindst finansielt.

Siden er det dog ikke meget lyd, der er kommet fra Spears’ familie, som hun ellers hårdnakket hævder, aldrig har hjulpet hende gennem de sidste 13 år.

Særligt har popstjernens millioner af fans efterspurgt, at Britneys 30-årige lillesøster, Jamie Lynn Spears ville tage bladet fra munden.

De mange offentlige beskyldninger har medført, at hun mandag aften delte en længere story på sin Instagram, hvor hun fortæller, at hun, trods det ikke har set sådan ud, ’altid har støttet Britney’.

- Jeg føler, at det ikke kunne være mere tydeligt, at lige siden den dag jeg blev født, der har jeg kun elsket, set op til og støttet min søster. Jeg mener, det er jo for pokker min storesøster. Jeg er ligeglad med, om hun flygter til regnskoven og får en million børn midt ude i ingenting, eller om hun vælger at overtage verden og dominere den, som hun har gjort så mange gange før, starter hun en længere snak og fortsætter:

- Den her situation påvirker ikke mig, for jeg er hendes søster, og jeg går kun op i, om hun er glad, lyder det.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/jamie_og_britney.jpg
 Foto: MEGA

Jamie Lynn Spears og storesøster Britney Spears. Foto: MEGA

Hun forklarer, tydeligt berørt, videre, at hun allerede tidligt besluttede, at hun kun ønskede at være hendes søster og moster for hendes børn, og dermed ikke tage del i selve værgemålet eller dens udførelse.

- Det kan godt være, at jeg ikke har støttet hende på den måde, som verden ønsker det med et hashtag på en social platform. Men jeg kan forsikre jer om, at jeg har støttet min søster længe før, der eksisterede et hashtag, fortæller hun, mens hun tørrer tårerne væk fra sine øjne.

- Og jeg vil fortsætte med at støtte hende og være der for hende længe efter også. Husk lige det, minder hun sine mere end to millioner fans om.

Den tidligere ”Zoey 101”-skuespillerindes mand, Jamie Watson kunne også tidligere på ugen udtale, som familiens første, at ’hele hendes familie elsker hende og ønsker hende kun det bedste’.

Og efterfølgende valgte Jamie Lynn Spears altså også selv at understrege, at hun naturligvis er der for sin søster.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega2597_026.jpg
 Foto: MEGA

Det er første gang, Spears' lillesøster selv sætter ord på situationen. Foto: MEGA

- Jeg er ikke min familie, jeg er min egen person. Jeg taler kun på vegne af mig selv. Jeg er så stolt af hende for at bruge sin stemme. Jeg er så stolt over, at hun endelig beder om ny rådgivning, som jeg bad hende om at gøre for mange år siden. Hvis det at ende værgemålet eller flyve til Mars, eller hvad end ellers vil gøre hende glad, så støtter jeg det 100 procent. For jeg er der for min søster. Jeg elsker min søster. Det har jeg altid gjort, og det vil jeg altid gøre, slutter hun.

Sponsoreret indhold