Jamie Lynn Spears droppet: Vi vil ikke have dine penge

Den 30-årige Spears søster har allerede oplevet en del modvind, når det kommer til hendes kommende selvbiografi.

Først for selve ideen om, at hun vil give en hudløst ærlig beretning om livet i Spears-familien, og siden om titlen på bogen, der var sat til at skulle være: ”I Must Confess: Family, Fame and Figuring It Out”.

Og nu er den altså gal igen.

Bogen, der nu i stedet hedder ”Things I Should Have Said”, håber Jamie Lynn Spears at indbringe en del, hvorfor hun valgte at opsøge velgørenhedsorganisationen ”This Is My Brace”. Det afslørede hun tidligere på måneden på sin Instagram-profil, hvor hun desuden annoncerede den nye titel på bogen.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men de er på ingen måde interesserede i pengene. 

Det skriver organisationen på deres Instagram-side.

- Vi hører jer. Vi gør noget. Vi er enormt kede af, hvis vi har fornærmet nogen. Vi har valgt nu ikke at tage imod nogle former for donationer, der kommer fra Jamie Lynn Spears’ kommende bog, skriver de.

Artiklen fortsætter under opslaget

Organisationens ønske om ikke at tage imod nogen midler fra Spears-søsteren kommer i kølvandet på Britneys tidligere udtalelser om, at hun ønskede at lægge sag an mod hele sin familie, fordi ingen af dem skulle have hjulpet hende ud af sit værgemål tidligere.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Britney har også flere gange langet ud efter sin lillesøster på Instagram, mens Jamie Lynn efterfølgende har forsøgt at forsvare sig og sine valg.

- Jeg føler, at det ikke kunne være mere tydeligt, at lige siden den dag jeg blev født, der har jeg kun elsket, set op til og støttet min søster. Jeg mener, det er jo for pokker min storesøster. Jeg er ligeglad med, om hun flygter til regnskoven og får en million børn midt ude i ingenting, eller om hun vælger at overtage verden og dominere den, som hun har gjort så mange gange før, lød det tidligere fra Jamie Lynn inden Britney endeligt blev fritaget fra sit værgemål i sidste måned.

Men meget tyder altså nu på, at det ikke er lykkedes Jamie Lynn at få ”Free Britney”-bevægelsen over på sin side med afvisningen af at sende sine overskudskroner til velgørenhedsorganisationen.

Bogen er fortsat sat til at udkomme den 18. januar 2022.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close