Kendte 6. oktober 2021

Britney Spears deler foto og hænger sin lillesøster ud

Britney Spears retter en voldsom kritik mod sin egen familie – og i særdeleshed sin søster – i et opslag på instagram
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ingen hemmelighed, at popstjernen Britney Spears de sidste mange år har haft det svært.

Som følge af sit årelange værgemål – der har været ført af hendes far – har den i dag 39-årige ”Toxic”-sanger været afskåret fra omverden – og hun har af den grund ikke selv kunne råde over sin formue eller frihed.

Britney Spears’ far blev forleden suspenderet som værge med øjeblikkelig virkning, men det betyder langt fra, at Britney Spears er færdig med sine frustrationer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Efter 13 års værgemål er Britney Spears endelig "fri". Foto: MEGA

I et nyt opslag på instagram retter 39-årige Britney Spears nu en skarp kritik mod sin familie – og i særdeleshed sin lillesøster Jamie Lynn Spears, som popsangeren ikke mener har hjulpet hende godt nok.

I opslaget har Britney Spears delt et billede, hvor man ser en kvinde dykke under vandet for at redde sin søster. Til billedet skriver Britney:

”Jeg foreslår, at hvis du har en ven, der har været i et hus, der føles virkelig lille, i fire måneder… ingen bil… ingen telefon… ingen privatliv… og de skal arbejde 10 timer om dagen syv dage om ugen og give tonsvis af blodprøver uden nogensinde at have en fridag… jeg foreslår på det kraftigste, at du tager derhen og samler din ven op og tager derfra i en helvedes fart”, skriver Britney, der efter alt at dømme hentyder til sin 30-årige lillesøster Jamie Lynn, som hun altså mener ikke har været der nok for hende.

“Hvis du er som min familie, der siger ting som ”Jeg er ked af det, men du er underlagt et værgemål”, som tænker, at de sikkert er anderledes, så de kan tillade sig at fucke med det!!! Heldigvis har jeg fundet en fantastisk advokat i Mathew Rosengart, som har hjulpet mig med at ændre mit liv”, skriver popstjernen videre.

Popsangeren hentyder i sit opslag til et fire måneder langt rehabiliteringsophold, som hun blev tvunget ind i. Rehabiliteringsopholdet har hun tidligere omtalt i sin eksplosive 24 minutter lange tale, som hun gav i retten i sommers.

Det var i slutningen af september, at det kom frem, at Britney Spears’ far Jamie Spears var blevet fjernet som værgemål.

I stedet har domstolen udpeget den autoriserede revisor John Sabel som midlertidig værge.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jamie Lynn Spears er 30 år. Foto: Ritzau Scanpix

Dommeren har desuden oplyst, at det ved et retsmøde 12. november skal besluttes, om værgemålet skal ophøre helt.

Faderen Jamie Spears nåede at have fuld kontrol over sin datters formue på omkring 60 millioner dollar - cirka 383 millioner kroner – i omkring 13 år.

Britney Spears har flere gange forsøgt ad rettens vej at slippe fri af sin fars greb – blandt andet da hun i sommers gav sin eksplosive udtalelse i retten.

Sponsoreret indhold