Kendte2. februar 2022

James Price sælger ud: Nu kan du købe hans liebhavervilla

Snart begynder et nyt kapitel for James Price, der efter 13 år har sat sin liebhavervilla til salg for dobbelt så meget, som han selv har givet - se huset her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20211029-130547-1-1920x1280we.jpg
 Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Han lukker hver uge tusindvis af danskere ind i sit private hjem og køkken, når der skal laves nye indslag til hans meget populære YouTube-kanal.

Derfor kan du også roligt regne med, at der bliver plads til det helt store udstyrsstykke af køkkenmaskiner – fra espressomaskine til en gammeldags kødhakker – hvis du køber tv-kokken og restauratør James Prices villa i Gentofte, som netop er kommet til salg, skriver boligmediet Boliga.dk.

Plads er der da heller ikke mangel på i den herskabelig 50er-villa, for udover de 158 kvadratmeter bolig er der også en underetage, der lægger næsten 90 kvadratmeter mere til arealet – og dertil en have på næsten 2.500 kvadratmeter, der ligger ned til Brobæk Mose ved Gentofte Sø. Og som du kan se billeder fra her.

Da Price købte hjemmet tilbage i 2009 betalte han 4.650.000 kroner for at overtage nøglerne til den mondæne villa.

Men i dag er ejendommen kommet til salg hos den lokale mægler EDC Poul Erik Bech, Gentofte for 9,9 millioner kroner – altså mere end dobbelt så meget, som da han købte ejendommen for næsten 13 år siden.

Artiklen fortsætter under videoen...

Et af landets dyreste

Gentofte er – udover at være landets næstdyreste villakommune lige efter Frederiksberg – også et af de steder, hvor priserne har haft seriøst vokseværk i mange år.

Bare siden 2009, hvor James Price købte sin villa, er en gennemsnitlig huskvadratmeter i kommunen ifølge Boliga.dks salgsdata steget fra knap 32.000 kroner til nu lige over 68.300 kroner.

En kvadratmeter hus er altså blevet over dobbelt så meget værd i den tid, den ældste af de folkekære brødrene Price har boet på adressen.

Udover det populære madprogram Spise med Price, som han laver med sin lillebror Adam Price på DR, er James Price også komponist og kapelmester i Cirkusrevyen.

Sponsoreret indhold