Kendte21. oktober 2022

James Corden bryder tavsheden efter raserianfald : - Jeg har ikke gjort noget galt

Tv-værten synes, det er under hans værdighed, at der er blevet lavet historier på hans raserianfald mod tjener
James Corden er tydeligvis irriteret over den seneste shitstorm mod ham.
James Corden er tydeligvis irriteret over den seneste shitstorm mod ham.
 Foto: Ritzau Scanpix/Frederic J. Brown

Det skabte i den grad overskrifter verden over, da den kendte restauratør Keith McNally forleden delte et opslag om James Corden.

I opslaget revsede McNally nemlig den britiske tv-vært, fordi han ved to lejligheder var gået amok på restauratørens tjenere.

Indtil videre har James Corden ikke kommenteret shitstormen, men nu bryder han tavsheden.

Det gør han i et interview med The New York Times, hvor det er meget tydeligt, at han ikke har lyst til at tale om sagen.

Det var meningen, at interviewet med det amerikanske medie skulle handle om James Cordens kommende serie "Mammals", men journalisten havde frygtet, at tv-værten ville aflyse på grund af kritikken af ham.

- Jeg har ikke gjort noget galt, så hvorfor skulle jeg finde på at aflyse?, siger han og skælder journalisten ud for overhovedet at bringe emnet på banen.

- Jeg føler mig fuldstændig afslappet omkring det, fordi jeg synes, det er fjollet. Jeg synes, det er under alles værdighed. Det er under din værdighed. Det er især under dit mediets værdighed.

Tv-værten fortæller videre, at han under sit restaurantbesøg selv var vidne til en kvinde, der sendte sin ret tilbage, fordi hun var utilfreds.

- Kan du forestille dig, at vi bare svinede hente til på Twitter nu? Ville det være fair? Og det er hele min pointe. Det er sindssygt, siger han.

Keith McNally fortalte i sit opslag på Instagram, at James Corden ved to lejligheder på den populære restaurant Balthazar gik over grænsen.

Ved den ene lejlighed var tv-værten angiveligt nedladende og krævede gratis drinks efter at have fundet et hår i sin mad, mens han ved den anden lejlighed råbte og skreg af en tjener, der serverede den forkerte ret.

Kort efter opslaget delte Keith McNally et nyt opslag, hvor han fortalte, at James Corden nu havde undskyldt.

Restauratøren, der ellers havde bandlyst tv-værten fra sin restaurant, har derfor trukket bandlysningen tilbage igen.

Sponsoreret indhold