Kendte18. oktober 2022

James Corden går AMOK på tjener

Den berømte talkshowvært er nu blevet bandlyst på kendisrestaurant efter sin kortslutning
James Corden er ikke længere velkommen på kendisrestaurant.
James Corden er ikke længere velkommen på kendisrestaurant.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at han er den glade, sjove og kække type, når man ser ham på skærmen, men James Corden er vist lidt af en gnavpot, når kameraet ikke er rettet mod ham.

I hvert fald er den berømte talkshowvært nu blevet bandlyst fra en kendisrestaurant i New York, fordi han angiveligt gik amok på en tjener.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie er det den populære restaurant Balthazar, som James Corden har lagt sig ud med.

Restauranten er ejet af den kendte restauratør Keith McNally, og det er ham, der mandag stod frem med historien om "Late, Late Show"-værten.

I et (meget langt) opslag på Instagram kalder han ham blandt andet for en idiot, hvorefter han beskriver to forskellige episoder, hvor James Corden skal have behandlet Keith McNallys tjenere som affald.

Ved den første episode skal talkshowværten have fundet et hår i sin mad.

- Corden viste håret til vores manager, som var meget undskyldende, men Corden var alligevel ekstrem led mod ham, skriver Keith McNally og fortæller, at James Corden på en nedladende måde krævede at få gratis drinks bagefter, fordi han ellers ville skrive en dårlig anmeldelse om restauranten.

Ved den anden episode spiste James Corden - ifølge Keith McNally - brunch med sin kone.

Hun havde bestilt en omelet af æggeblomme, men der var desværre kommet en smule æggehvide i omeletten, hvorefter tjenerne undskyldte og lavede retten om.

Da den nye omelet kom tilbage, havde de dog ved en fejl givet konen pomfritter ved siden af i stedet for salat, og det var her, at James Corden angiveligt gik helt amok på tjeneren.

Talkshowværten skal have råbt og skreget: "Kan du ikke finde ud af dit job?! Du kan ikke finde ud af dit job, så jeg bør måske gå i køkkenet og lave omeletten selv".

De to episoder har altså nu fået restauratøren til at bandlyse James Corden fra sin kendisrestaurant. Talkshowværten har endnu ikke udtalt sig i sagen.

Læs hele opslaget herunder:

Sponsoreret indhold