Jakob Fauerby misser "Vild med dans"-generalprøve

Foto: Thomas Laursen

Jakob Fauerby kommer ikke til at være på dansegulvet, når "Vild med dans" her til eftermiddag afholder generalprøve forud for aftenens program.

Det oplyser TV 2 i en kortfattet mail.

Jakob Fauerby har i de seneste uger gået og ventet spændt på, at han skulle blive far for første gang.

Alt tyder på, at det er ved at ske nu. 

Ifølge TV 2 er Jakob Fauerby nemlig på hospitalet med veninden Rebecca Sølvsteen, der er mor til skuespillerens kommende barn.

- Jakob Faurby er ikke med i dagens generalprøve, da han pt. er på hospital med gravid veninde. Jakob er der i aften, og skal nok stille op til en kort kommentar, står der i den kortfattede mail, som TV 2 har udsendt. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Jakob Fauerby med gemalen Anders og veninden Rebecca. (Foto: Hanne Juul)

Rebecca Sølvsteen har tidligere forklaret, hvordan familiekonstellationen kommer til at se ud, når hun har født. 

- Vi komme alle tre til at være barnets forældre, og vi er i forvejen som en familie, der fejrer jul og en masse andre ting sammen, fortalte Rebecca Sølvsteen til BILLED-BLADET i september. 

Jakob Fauerbys dansepartner Silas Holst glæder sig også til, at dansepartneren bliver far. 

- Så tager vi en baby med på slæb. Det har vi prøvet før. Det er et fantastisk tidspunkt at blive far på. Og det er dejligt at komme hjem fra træning og få noget ballast i livet og have et barn. Det er helt vildt lækkert – det giver den helt perfekte blanding. Jeg kan kun anbefale, at man bliver forælder under ”Vild med dans”, lød det glad og spændt fra Silas i september.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close