Kendte21. september 2019

Storfavoritterne Jakob & Silas: - Næste fredag er sidste gang!

For anden fredag i træk dansede Jakob & Silas sig til top i ”Vild med dans”. Og som sidste fredag var det talentfulde par iført sort fra top til tå. Det er de også næste fredag, men det bliver så også sidste gang i sort… for en stund hvert fald

Med hele 23 point var der ingen tvivl: Jakob & Silas VAR de bedste på dansegulvet fredag aften.

Dommerne kunne slet ikke få armene ned over parrets vals – og humøret var da også velfortjent højt, da SE og HØR efterfølgende mødte parret.

Her fortalte de, at det også havde kostede en del sved og smerter at få valsen på plads – og så afslørede de også, at de næste fredag skal kaste sig over jive – endnu engang iført sort outfit.

- På fredag er vi faktisk også i sort, men så lover vi også, at det er sidste gang, lød det grinende fra parret efter fredagens dans.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/jakob_og_silas.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Jakob og Silas fredag aften. Foto: Thomas Laursen

Silas fortalte også, at det var meget rørende at få så flotte point og så megen ros fra dommerne. Han afslørede nemlig, at hans partner er højre-venstre-blind, hvilket giver en del udfordringer i træningslokalet.

- Vi starter nærmest fra scratch. Så det er også en udvikling, han går igennem på en uge. Det er også derfor, jeg bliver lidt rørt i dag. Det er ret vildt at stå på sidelinjen og se det.

Du kan se hele interviewet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold